maandag 29 januari 2018

Bij een pro IS en al-qaeda chatgroep wordt de oproep gedaan om bitcoins te doneren aan strijdende jihadisten in Noord Syrië

Ja, wie zelfverkozen zo leeft moet natuurlijk worden gesteund aldus de jihadisten 

Bitcoins zijn in, iedereen stapt er nu en volgt met spanning de koers van dat virtuele ding. Zo ook de jihadi’s die in Syrië strijden. Ook hun hebben het virtuele betaalmiddel ontdekt. Sterker nog er word op een internationale pro IS en Al-Qaeda chatgroep nu ook om donaties gevraagd die betaalt kunnen worden middels dat ding.
De oproep op de chatgroep die vooral pro IS en al-qaeda is gericht, ja het gaat samen maar onderhand bijten ze elkaar daar wel binnen die groep van jihadistische gezelligheid 
Want ja zeg nu zelf. Met een bitcoin is het veiliger doneren aan strijders die geld vragen om een overdakking te maken over hun loopgraaf, zodat hun eten en munitie wat veiliger ligt dan nu. Want zoals aan de foto hieronder geplaatst te zien ligt dat er maar open en bloot bij en doordat het er zo open en bloot bij ligt zijn de strijders bang dat ze hun voedsel en munitie niet droog houden of misschien daardoor iets eerder dan gepland naar de volgende wereld afreizen.
Het is aanraad baar niet te storten aan gekken die ervoor kiezen om hele bevolkingsgroepen af te slachten in de naam van hun Allah die niet de Allah van alle moslims is 

Vandaar dat een telegram account met de gebruikersnaam @Baqqiayaahh de oproep doet om voor die groep, - geen idee of degene aan wie gedoneerd moet worden bij het filiaal van al-qeda of IS horen- maar es flink in de digitale beurs te grijpen. Want ja strijders in nood hebben nu eenmaal geld nodig om uit de nood te komen en vrolijk te blijven doorvechten.
Het telegram account dat de oproep tot het overmaken van crypto gelden deed 


Je kan met recht stellen dat de jihadistische telegram wereld je een prima inzicht geeft hoe die hele jihadistenwereld nu eigenlijk werkt. De schrijver van ondermeer deze onlangs verschenen roman is er maar al te blij mee. Maar goed, het moet toch voor een grootte hackdienst als de AIVD een appeltje en eitje zijn om deze kanalen en accounts te hacken, zodat zij weten wie er schuil achtergaan zodat ook deze mensen binnen een mum van tijd zijn opgepakt, voor hun verborgen en illegale activiteiten.


Update Deze column commotie geleid bij een Nederlandse IS aanhanger, tja vrije berichtgeving komt nog wel es hard bij ze aan gezien deze hierboven geplaatste screenshot.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...