maandag 5 februari 2018

Nederlandstalige IS lone wolf brochure geeft aan welke doelen je in Nederland het beste kan nemen


De poster der poster voor de lone wolves 
Er is een Nederlandstalig lone wolf kanaal aangemaakt door ene mijnheer @What_12. Om het te promoten laat deze mijnheer in een ander pro IS chat clubje weten dat dit kanaal bestaat en speciaal is gericht op Nederlandse lone wolf gekkies. Of deze mijnheer zelf wel een Nederlander is valt te betwijfelen aangezien hij Nederland aanduid met Neerlandes.
Neerlandes is niet echt Nederlands 

Verdeler van het kanaal voor Nederlandse gekies die op ploffen staan 


Wat biedt het kanaal zoal aan de Nederlandse lone wolf in spe. Nou sowieso 2 brochures waar in het tweede gedeelte van de brochure wat mooie doelen worden aangegeven om totaal los te gaan. Zo wordt carnaval genoemd als een mooie gelegenheid om toe te slaan. Immers met carnaval hebben mensen plezier drinken ze wat, dansen zij massaal op hoempa muziek. En  dat kan natuurlijk niet in de gedachtewereld van een IS gekkie, plezier hebben in het leven staat biju deze mensen die dood en verderf omarmen gelijk aan afgoderij en een belediging van eerste orde aan hun Allah.
In de brochure het tweede gedeelt wordt aangegeven hoe je het beste kan toeslaan en waar 

Ook militairen en politie agenten worden als een legitiem doel omschreven ja bij het doden van een ongelovige in uniform vlieg je wel aanzien naar het meest hoogste der hoogste in die zogenaamde hemel. Maar ook parken die merendeels in de zomer bij goedweer vol zal zijn gevuld met mensen die willen genieten van het mooie weer worden niet ontzien als aanslagdoel.
Inspiratie posters worden er genoeg op dit kanaal getoond 

Verder toont dit kanaal veel inspirerende posters met Nederlandse ondertiteling, die bedoelt zijn om de lone wolf in spe kracht te geven als hij de behoefte voelt om toe te slaan en zo enig faam verkrijgen als zijnde een verwarde man.
Het kanaal voor de gekkies zelf met link 

Ja op telegram zie je dit zoal rondvliegen, politiek correct gezegd ‘het kan allemaal ongestoord’ het is alleen te hopen dat dit kanaal door zo weinig mogelijk gekkies wordt ontdekt


Jihadisten van IS je blijft om ze lachen
UPDATE: Het kanaal heeft bij deze boven geplaatste screenshot en foto laten weten dat zij het niet zo erg op prijs stelde dat zij ongewenst toch media aandacht hebben gegenereerd. Kennelijk moest de brochure waarin de doelen staan beschreven en methodes hoe lone wolfs te keer kunnen trekken een intiem cadeau blijven die alleen onder ogen mocht komen van de doelgroep zelf. Maar ja helaas jongens het is naar buiten gekomen het is gezien en opgetekend voor het volk, maar goed we blijven lachen om jullie clowns, dus dat soort foto's schrikken een echte journalist of nieuwsbrenger echt niet af.  

1 opmerking:

  1. Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op ( agbazara@gmail.com ) OF te bellen / WhatsApp hem op +2348104102662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

    BeantwoordenVerwijderen

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...