dinsdag 18 juli 2017

EK damesvoetbal Engeland Schotland in Utrecht bedreigd met een Manchester copyachtige aanslag

Dames wedstrijd Engeland Schotland wordt door de beheerders van dit kanaal bedreigd met een aanslag waarvan men hoopt dat deze aanslag een copy is van de Manchester aanslag 

Nederland werd een kleine week geleden opgeschrikt door het nieuws dat sympathisanten, of jihadisten van IS, hun oog hebben laten vallen op de op 19 juli ’17 te spelen wedstrijd tussen nationale dames teams van Engeland en Schotland in het Utrecht stadion. Ja, ja het EK voor dames landenteams is op eens een hot item geworden van IS.
Met een van de FC Utrecht site afgeplukt plasttegrondje maken de bedreigers hun grieven ofwel motief duidelijk zo wordt onderandere gerept over het niet vergeten van Afghanistan, al hun grieven heb ik rood gemarkeerd u kunt door op de foto drukken het vergroot zien
Met agressief overkomende foto's werd het kanaal gepromoot in diverse gesloten chatkanalen door 2  telegram accounts, het zijn elke keer dezelfde die dit doen, vermoedelijk zijn deze 2 accounts ook de beheerders van dit kanaal .  
Het kanaal LM| WORLDWID dat de dreiging zowel op 11 juni en in latere fase ook op 12 juli ’17 deed omdat hun eerdere kanaal al weer uit de lucht was gehaald door telegram kan je typeren als een typisch curiosa kanaal, dat buiten deze dreigingen ook hele cursus pakketten op zijn kanaal plaatst voor zijn volgers.
Hele cursussen worden aangeboden aan de volgers van het kanaal, zo kan men bijvoorbeeld hele boek werken downloaden die mensen leert hoe ze explosieven moeten maken om een aanslag te plegen 
Zo leert het kanaal zijn volgers hoe je explosieven moet maken en laat het ze in filmpjes militaire oefeningen leren en zij het niet meer om jou tot een prima een persoons gevechtsmachine te worden. Of bekijk je de filmpjes als groep dan kan dit kanaal middels die filmpjes jou en je vrienden trainen tot een gevechtseenheid die veel schade kan aanrichten in het land waar jij ejn je vrienden verblijven. Van instructies hoe een AK 47 in en uit elkaar moet worden gezet en gehaald, alles kan je bij ze vinden. Als voorbeeld heb ik twee filmpjes van hun kanaal gedownload zodat u kan zien wat ze zoal hun volgers leren.


Degene die achter het kanaal zitten gaan als volgt te werk ze zetten het kanaal vol met boeken, glossy’s en filmpjes die je kan downloaden, daarna de bedreigingen naar doelen die ze voordat moment hebben gekozen en gaan daarna middels het delen van links op diverse chatgroepen op zoek naar leden. Let wel het kanaal is daarna doodsstil en er worden geen nieuwe berichten meer geplaatst. Een vast werkwijze van degene die hier achter zitten omdat ze hiervoor ook al dit soort kanalen plaatste op telegram die na een dag al weer verdwenen waren.


Een bedreiging die werd geuit naar een Schotse winkeleigenaar simpel en alleen omdat hij van Joodse afkomst is

Buiten de bedreiging naar de dames wedstrijd tussen Engeland en Schotland om plaatste men ook een bedreiging ten aanzien van winkels in zowel Engeland en Schotland, let wel al deze winkel zijn van Joodse eigenaren en richten zich op de Joodse doelgroep in deze landen.  Hieruit kan je misschien uit opmaken dat de bedreigers wat hebben tegen Engeland en Schotland, want het evenement dat ze nu bedreigen is een typisch Britse feestje dat zich  Nederlandse bodem plaatsvind. En dat de verspreider of verspreiders- ik ga eruit van 2 mensen die achter het kanaal zitten, zelf ook Engels zijn die zich zo nu en dan richten op bedreigingen op buitenlandse bodem- lees hier meer over.
Ook in deze stad huist er een winkel met een eigenaar waarvan de Bedereigers niks van moeten hebben

De platte grond van het FC Utrecht stadion zijn gewoon van het internet geplukt van de FC Utrecht site zelf en daarnaast zijn de foto’s die ze van het stadion hebben ook gewoon van het internet gehaald, veld werk hebben de heren niet gedaan, ja op internet daar houd het ook mee op. Zelfs de route beschrijving naar het stadion is van het google universum gehaald.
De beheerders van het kanaal zeggen zelf over dit kanaal dat het een inspiratie kanaal is dat andere moet aanzetten tot aanslagen en dat dit kanaal zoveel mogelijk moet worden gekopieeĆ«rd, laten we hopen dat degene die achter dit kanaal zitten zo snel mogelijk worden opgepakt 
Een van de verspreiders van dit kanaal is verbijsterd dat hij een nieuw telegram account heeft moeten aanmaken omdat zijn andere is geblockeerd op een gesloten chatsite van IS fans 

Het is te hopen dat het bij deze bedreiging blijft, het kanaal mag dan weer naar gisteren zijn verdwenen maar kan met ieder moment weer terug zijn met misschien wel dezelfde bedreiging geuit naar die wedstrijd toe. Op zeker wordt er gehint op een Manchesterachtige aanslag omdat deze volgens het kanaal zo succesvol was. Dus vooral de afloop van de wedstrijd wordt een kritieke fase waar opgepast moet worden. Ja de tijd dat men in vrijheid naar dit soort wedstrijdjes kon is hiermee definitief voorbij.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...