donderdag 20 juli 2017

State Headlines promoot intellectuele martelaarschap, Abou Hafs nog steeds een IS fan, en Filipijnen uit reizigers nieuw probleem?

Een van de posters die te zien was op het Pro IS kanaal van de The State Headlines 
In mijn tocht om te ontdekken wat gebeurt achter gesloten Pro IS telegram kanalen en groepen van  het Nederlandse IS wereldje, waar mensen op uitnodiging lid kunnen worden van een pro IS kanaal, is de The State Headlines een nieuwkomertje.
Pro IS supporters denken nogal es dat de oorlog die tegen terroristische legers - zoals die van IS - wordt gevoerd het vervolg is van de kruistochten, deze Orthodoxe Christelijke Rus wekt op deze foto ook de indruk dat het zo ook is   
IS man die zich Ab P noemt geeft toe dat ook hij schrikt van mijn werkwijze, tja mijn manier van aanpak is nu eenmaal controversieel maar wettig (druk op foto voor een deel uit dit gesprek met hem) 

Het nieuwkomertje houdt zich merendeels bezig met oorlogsnieuws. Het informeert de leden - waarvan een aantal die zich veilig wanen voor over nieuwsgierige ogen al een justitieel verleden hebben – wat zich afspeelt in de gebieden gespreid over deze wereld waar IS zit en strijd voor nieuw grondgebied. Zoals u in een hierboven geplaatst screenshot.
Het kanaal schroomt niet om executies te tonen  die volgens IS fans allemaal gebeuren onder de vlag van de sharia rechtspraak dus rechtspreken gebeurd pas als er vier getuigen zijn die kunnen aantonen dat deze man spionnen of misdadigers zijn.  

Maar in tegenstelling tot Umma News.NL- mijn relaas over hun volgt nog- laat het ook foto’s zien van executies en geeft het ook filmpjes door van het Duitse kanaal Die Stationierten – in tegenstelling tot de Nederlandse pro IS Scene, is de Duitse veel al wat meer agressiever van aard, maar daar in een volgende column meer over.  Ik heb hieronder een deel van het filmpje geplaatst zodat u een glimp kan zien wat er in dat filmpje als centraal thema steeds weer terugkeerde.
Op het kanaal kondigen ze de Duits ondertitelde film aan hieronder kunt u er een fragment van zien 

Daarnaast is het kanaal ook activistisch aangelegd zo protesteert men tegen de aanhouding van een 38 jarige Syriër in Limburg die is gearresteerd wegens de verdenking van terrorisme. Noot; de man is een tijdje geleden alweer vrij gelaten, waarom de man is vast genomen wil men onder het mom van niet onnodig maatschappelijke onrust veroorzaken niet zeggen.
Verontwaardiging om de arrestatie van een broeder en gelijk gaan de wijzende vingers naar de AIVD die volgens hun gewoon met de miljoenen speelt 
Kortom, het volk wordt weer es wat verzwegen, kennelijk vindt men het bij justitie en de AIVD niet prettig als er vrijelijk wordt geschreven over concrete dreigingen in dit land. Vrije nieuwsgaring en het volk eerlijk, oprecht en transparant informeren is door deze houding dus helemaal verdwenen en hierdoor kan men ook makkelijker marchanderen met cijfertjes en feitjes om het volk in de luren te leggen.
Een foto van een liggende oudere man die wordt gemarteld door Russische soldaten die zich niet houden aan de oorlogswetten van Geneve 

Ook confronteert het kanaal mensen met oorlogsmisdaden jegens de mens die worden gepleegd door de legers die IS bestrijden. Zo kunt hieronder, een voor het grote publiek verzwegen misdaad jegens de mensheid zien die wordt gepleegd door drie Russische soldaten. Hoe u ook denkt over IS en zijn mensen, een oorlogsmisdaad is en blijft een oorlogsmisdaad, daar kan geen goedpraterij tegen op! Ook niet als het gaat om het in eren herstellen van het radbraken van een wat oudere man wiens handen en voet worden gebroken dan wel verbrijzeld met een grote sloophamer, zoals u hier onder kan zien.


Met deze daad verlaag jij jezelf als soldaat tot hetzelfde niveau van een IS gek die misschien wel dezelfde dan wel ergere gruweldaden begaat, of laat begaan door pubers/ kinderen. Dat die daden door IS supporters, fans, sympathisanten worden goedgepraat onder het mom dat, het gebeurd naar de wetten van sharia en dat er vier getuigen waren die hen aanwezen als de daders van een misdaad, praat de handelswijze van het bovenstaande filmpje dus niet goed. Het dient net zo hard te worden afgekeurd als de gruwelijkheden van IS die in hieronder staande filmpje te zien zijn.
  
Beheerder van dit pro IS kanaal doet een beroep op de participatie bereidheid van degen die zijn kanaal volgen 

Ook doet het kanaal aan het actief werven van vrijwilligers die wordt gevraagd om hen te helpen met het vertalen van nieuwsfeitjes, of artikelen van het Engels naar het Nederlands. Zoals u ziet is het echt een kanaal in oprichting, dat nog groot moet worden voor de gehele Nederlandse IS scene op telegram.
Druk op foto om goed de contradictie te lezen die staat in de precieze reden die Marouane geeft  
Grappig is wel om het actuele nieuwsfeitje van de Nederlandse IS soldaat Marouane Boulahyani - die in het echt Marwan Bulihani schijnt te heten -, de man die nu middels de hulp van een mensensmokkelaar de benen neemt vanuit het IS bolwerk Raqqa. Zijn antwoord op de vraag, waarom vlucht je nu uit Raqqa, is er een die bolstaat van de contradictie die in deze jihadist leeft. Zo beschuldigd hij zijn mate van lafheid en het alleen maar te zijn vertrokken om wereldse faam omdat ze gruwelijk door de mand zijn gevallen als onverschrokken IS soldaat door te vluchten naar andere provincies of steden, maar ja, wat doet Marouane Boulahyani, de man die een paar weken geleden nog zei in de in Telegraaf dat hij langs de kant gewoon zou toekijken als IS er aanslag zou plegen, nu zelf?
Caravan of Shuhada is een martelaren caravan maar volgens de uitleg van de beheerder moet men dit zien als intelectueel martelaarschap, tja heb er zo me twijfels over  

Druk op foto's om gesprek tussen mij en beheerder van het kanaal goed te kunnen lezen

Op het punt ten aanzien van een poster dat het martelaarschap verheerlijkt kan je nogal een leuke discussie hebben. Waarbij IS fan Abu salah ifriqi er bij zegt dat we dit soort posters moeten zien als oproepen voor het intellectuele offer waarbij het zinnetje “Offer jullie zelf in naam van Allah” uit het liedje ‘De Bezetting’ van Abou Hafs citeert. Waarbij Hafs ofwel Fouad el Bouch bij de beelden van jihad verering op het eind een disclaimer heeft gezet waarbij te lezen valt dat we het offeren maar als intellectueel offer moeten zien en niet als een oproep tot gewelddadig jezelf opofferen met een bom.
Deze Nederlandse pro IS facebook pagina geeft toch een heel ander beeld van het intellectuele martelaarschap, een martelaarschap dat je niet meer intellectueel kan noemen maar fysiek martelaarschap 
Nu we het toch over Hafs hebben op de martelaars verheerlijkende facebook pagina van The Family of The Shuhada wordt Hafs meerdere malen aangehaald. Zo haalt de beheerder van die pagina, in een korte beschrijving over het behalen van het martelaarschap van diverse Nederlandse strijders, de volgende zin aan. ‘Een leeuw op het slagveld die vocht voor zijn eer, zijn geld en zn leven verkocht aan de heer´ en die zin, juist komt uit  Hafs liedje, de overwinning waarin het martelaarschap zonder enig disclaimer wordt verheerlijkt- beluister hier de bewuste nasheed waarbij Hafs aka Fouad el Bouch zo nu en dan zo vals als een kraai zing

Bron die anoniem wil blijven verteld openlijk dat Abou Hafs een stille IS fan is 
Nog interessanter wordt het als de voor het publieke oog van Hilversums eigen dorpsgekkie Broertjes door een anonieme bron die heel goed is ingewijd in het jihadisten wereldje van IS, gederadicaliseerde Hafs aanduid als een undercover IS man. Een type dat zich stilhoud, maar nog steeds helemaal verzot is van IS en al zijn werken.
Fouad el Bouch die voor zijn publieke afstand van IS veel contact had met dit soort jongens heeft dus nog steeds sympathiën voor IS ook al spreekt hij die niet openlijk uit en is daarbij nog altijd zeer geliefd bij de Pro IS fans. Anderen die ook afstand deden van IS worden door diezelfde IS fans nu verrot gescholden, el - Bouch en Ali el Jari van Moslims in Dialoog niet, dat is een teken aan de wand
Volgens diezelfde bron zijn zowel Moslims in Dialoog van Ali el Jari  en Bewust Moslim een beweging die uit twee diverse namen bestaat, maar overduidelijk met elkaar verweven zijn. Ja dan is het ook niet raar dat deze twee clubs hun oorsprong hebben gevonden in de Al-Amal moskee in Hilversum. Goh zullen ze daar even blij zijn, dat daar in die moskee Hafs en Al- Jari hun aan elkaar verweven bewegingen opzetten waarvan Moslims In Dialoog een overduidelijke voorkeur heeft naar IS en Bewust moslim van El-Bouch een meer activistische kant heeft.

Burgemeester Broertjes zal het allemaal een worst zijn, aangezien hij verzot is op el Bouch. Fouad hoeft maar te roepen dat hem iets niet zint en Broertjes staat voor deze man klaar met een regiment aan hoogwaardigheidbekleders voor hem klaar.
Jihadisten knuffelaar Broertjes en Co staan heel snel klaar voor de  bij veel IS fans hoog in aanzien staande Fouad el Bouch  
Voor mensen die bedreigd worden door Radicalen moslims met IS sympathie in Hilversum heeft burgemeester Broertjes niet zoveel medelijden 

suggesties mijnheer Broertjes 

Worden vanuit zijn gemeente criticasters van IS bedreigd door radicalen uit Hilversum, dan haalt Broertjes zijn schouders op en trekt hij de integriteit van de desbetreffende journalist openlijk in twijfel om zo een rochel na te geven aan de slachtoffers van El-Bouch en Co. Want op slachtoffers van dit soort dreigingen heeft Broertjes het niet. Daarnaast  weiger de heer Broertjes in een recent interview met de Gooi en Eemlander de vraag te beantwoorden hoeveel IS sympathisanten het Gooi nu kent, daar praatte hij liever niet over, zei hij daarin. Nu mijnheer Broertjes dan doe ik het toch voor u. Spreek de eerste beste IS trouwe fan en je krijgt het antwoord zonder enig aarzeling

Het antwoord wat de heer Broertjes niet wilde geven werd hier wel gegeven
                     
Het zijn er maar 15 als je de mannen telt, maar als je de vrouwen erbij neemt dan zijn het er al 30 want meestal en dat is als het een goed huwelijk is, zijn de vrouwen automatische ook voor IS omwille het huwelijk want ja het zou een lastig huwelijk zijn als de ene partner geen IS sympathisant is en de ander wel.


Ook even opmerkelijk nieuws van het kanaal nummer 1, dat opeens mensen begint te waarschuwen voor overheids infiltranten vanuit de Filipijnen, want ja de Filipijnen zijn hot en IS groeit en groeit daar maar in alle vrijheid  en voor je het weet gaan de eerste Nederlandse uit reizigers richting dat land; om daar niet van een vakantie te genieten, maar om zich aan te sluiten bij IS dat daar vecht tegen het leger van de Filipijnen en Amerika  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...