dinsdag 18 juli 2017

Pro IS kanaal dat eerder EK voor vrouwen wedstrijd in Utrecht Bedreigde met een aanslag bedreigd nu ook in augustus te houden festivals in Amsterdam en Scheveningen

Lijst van aanslag doelen waar men in augustus een aanslag kan plegen 

De bedreigers van het EK voor vrouwen landen teams dat in Nederland wordt gespeelt. Deze zelfde personen dus die al eerder de wedstrijd Engeland Schotland  in het FC Utrecht stadion nomineerde voor een aanslag waardig evenement -lees hier meer over- hebben nu ook hun pijlen weten te richten op andere evenementen in dit land.
Omdat de jihad wereldwijd is wil dit telgram kanaal ook Nederland niet overslaan 
Als we het lijstje dat op 15 juni is gepubliceerd moeten geloven dan mag de Gaypride -dat van 29 juli ’17 tot 6 augustus’ 17 duurt, zich opmaken voor een gek die wat mensen naar een ander level wil brengen. Maar ook het Amsterdamse film festival pluk de nacht dat van 16 augustus tot 26 augustus wordt gehouden in het hoofdstedelijke mag rekening houden met een ongevraagde extra spannende verassing die een IS devoot in zijn script heeft opgenomen. Ook het Grachtenfestival dat van 11 tot 20 augustus in Amsterdam plaats vindt, mag zich tot de ongelukkige rekenen die kans maakt om in het nieuws te komen door een aanslag.
het moge duidelijk zijn hoe men over ons denkt


En dat Augustus niet alleen een bloedhete maand dreigt te worden voor Amsterdam bewijzen de beheerders van het kanaal lone Mujahid of kortweg LM worldwide met de interesse in het in Scheveningen te houden Internationaal Vuurwerk festival dat op 11 en 12 augustus en op 18 en 19 augustus wordt gehouden.
Ook Antwerps geradicaliseerde meisje Dunya verwijst naar het kanaal van de bedreigers van Nederland

Ja, ja dit alles wordt nog even in het Nederlands aangemoedigd door iemand die de taal machtig is of gewoon met google vertaal het aan ons in onze taal wil vertellen. Van een account als LM| WORLDWIDE kan je dus alles verwachten. Zelfs dat degene die zo rijkelijk met het account strooien zo nu en dan van internet kunya veranderen, maar geen noot u kunt ze nu, onder deze hieronder geplaatste namen vinden.

De twee vermoedelijke beheerders van het kanaal dat Nederland bedreigd met een aanslag 

Dit soort gekken doet gewoon beseffen dat Vrijheid een verworven goed is waarvoor je moet blijven strijden wil je niet die verworvenheid inleveren omwille hun dreigingen naar onze feesten en levensstijl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...