woensdag 25 oktober 2023

Rachid Abu Khuzaymah kopstuk binnen de Nederlandse tak van Hazimi beweging praat de aanslag van Hamas goed en ziet deze als een militaire operatie

De in Utrecht woonachtige knuffel Marokkaan Rachid Abu Khuzaymah waarvan wordt gezegd dat hij ook een belangrijk persoon is binnen het Hazimi netwerk- Een stroming binnen de Islam die misschien theologisch gezien nog wel erger is dan IS, een stroming die stelt dat een ieder die afvallig is in hun ogen een vijand van de Islam is. Dit in Nederland voor die beweging belangrijke kopstuk die jaren geleden openlijk afstand deed van IS nadat de beweging in het kalifaat een paar Marokkaanse strijders van die beweging had onthoofd, omdat ze in de ogen van IS een voor hun vijandig gezinde theologische leer van de Islam aanhingen, de Hazimi dus.
Deze man gaat dus nu helemaal uit zijn dak, sinds Hamas de aanlag heeft uitgevoerd in IsraĆ«l. Deze man, gek, ziet deze daad als een geslaagde militaire operatie. Dat er veel al burgers werden gedood, baby’s werden verbrand zodat er nog maar een stukje verkoolt iets van hun overbleef, dat deert deze man niet. Immers een militaire operatie is een militaire operatie bij deze man, die absoluut ook niet gevaarlijk is. Het is gewoon een man die dit soort randzaakjes ziet als een dingetje wat nu eenmaal gebeurt als soldaten van Allah gewapend ten strijde trekken tegen een vijand die er ook niet goed vanaf komen in de koran, het geschrift der geschriften als het om heilige boeken gaat, in zijn ogen dan.
Lyrisch als hij is over de dood van een Hamas strijder laat hij dan ook een filmpje zien waarbij een Hamas terrorist die een camera bij zich draagt tijdens deze in zijn ogen militaire operatie dodelijk wordt getroffen en voor het laatst met veel pijn zijn laatste woorden tot zijn God spreekt. Zo vol van blijdschap hierover zijnde van deze beelden schrijft onze lieve Rachid hierover in een facebookbericht: )...... De laatste momenten van een Qassam-soldaat... stervend terwijl hij de Shahada uitspreekt... Gewonnen heeft degene die oprecht het martelaarschap verkrijgt.....( Immers de dood is de belangrijkste vriend van een goed moslim in zijn ogen. Deze vriend met de zeis, helpt je van deze in hun ogen tussenstation met al zijn verleidingen naar het uiteindelijke eindstation waar het echte leven begint in de ogen van deze moslim.
Ook andere zijn hierover zeer lyrisch dat hij deze beelden deelt. Zo zegt een gek met al zijn hart en ziel gelijk het volgende hierop: )..... Akhi….soebhanAllah…men denkt dat het makkelijk is om de SHAHADAH uit te spreken op het moment dat de ziel wordt weggenomen, maar dit is enkel voor hen die leven op Haqq!!! Sprakeloos zo mooi dit!!!!Moge Allah swt ons net zo een einde geven ya Rabb!!!....( ja u ziet het goed ook met de bewijsvoering ervan die ik neerplaats, de man hoop op een dergelijke beĆ«indiging van zijn leven als hij strijdend en al net als degene op het filmpje dodelijk getroffen ter aarde stort. Wie dit soort wensen uit, daarvan moet je toch wel gaan denken dat deze man /vrouw hunkert naar het behalen van martelaarschap, iets wat je maar op een manier kan verkrijgen.
Rachid laat hierop een stukje zien waarop men een beter inzicht krijgt in zijn psyche. De gek zegt hierop gelijk tegen hem of haar het volgend terug: ).... Aameen. Deze leeuw sprak het meteen uit, terwijl je hoort wat voor een pijn door hem heen giert. Tathbiet van Allah op het laatste, belangrijkste moment...( Rachid geeft hiermee aan dat het mooiste van zijn dood is dat hij nogal veel pijn leed, hij voelde de kogel branden in zijn lichaam en tijdens deze pijn sprak hij zijn woorden uit. Je kan hieruit opmaken dat hij dit prachtig vindt, veel pijn en onder die pijn sterven voor je God, tijdens een militaire operatie; waarbij jij je er als soldaat van Allah er niet voor terugdeinst om je te buiten te gaan aan verkrachtingen van vrouwen waarbij je tijdens die paringsdaad zo tekeer gaat dat hun botten breken en het doden van baby’s. Hoe ziek kan je zijn omdat nog goed te praten, maar Rachid en zijn vrienden kunne het.
Onder zijn vrienden zitten een paar mensen met een goede opleiding die dit alles heel normaal schijnen te vinden. )...... Moge Allah swt hem de jannat el firdous schenken....( krijst er eentje die zijn opleiding heeft weten te genieten aan de hoge school van Utrecht. Een ander die zijn opleiding heeft genoten aan de hoge school inHolland in Amsterdam zegt heel gemeend: ).... De shahada kunnen uitspreken op zo'n moment is prachtig allahuma barek....( Deze twee heren zijn het openlijke bewijs dat je ook radicaal gedrag kan uiten als moslim als deze een heel goede opleiding heeft weten te genieten. Geradicaliseerd gedrag is zoals ik reeds eerder aantoonde in andere columns niet alleen weggelegd voor laagopgeleide en voor de arbeidsmarkt kansloze moslims
Een en al verering in dit bericht voor de gedode Hamas terrorist. In een disclaimer schrijft Rachid er nog bij dat hij geen steun verleent aan welke strijdende partij dan ook. Het is alleen maar voor de documentatie, het laten zien van een schoolvoorbeeld van het behalen van het martelaarschap en wat te doen als je dodelijk bent getroffen.
Fijn om te weten dat dit soort mensen hier in ons land wonen en deze gedachte nastreven. En inderdaad ze zijn niet gevaarlijk, hoe kom je daar nu bij. Je kan ze gerust als gast in je synagoge dan wel kerk ontvangen. Het zijn hele sociale mensen, echte huis tuin en keukenmoslims die je gerust als buur kan hebben als niet gelovige, niet moslim dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...