dinsdag 20 juli 2021

Umm Asma het uit Amsterdam afkomstige Umme'tje dat na terugkeer uit het kalifaat weer rustig in Amsterdam kon gaan wonen

Dit in Amsterdam wonende Umme’tje is niet zomaar een Umme’tje maar een heel speciaal umme’tje. Ze is een teruggekeerde IS-bruid, een kalifaatgangster die op een geven moment, om voor wat dan reden dan ook, terugkeerde naar haar geboorte stad Amsterdam. Het Amsterdam waar Umm Asma haar opleiding volgde op het Amsterdamse Lyceum dat gelegen ligt in het meer dan statige Amsterdam Zuid, vlak bij de voetbalclub van Mister DWDD, Mathijs van Nieuwkerk, Swift was haar voormalige school gelegen, alwaar ze na die opleiding met succes te hebben voltooit haar over stap maakte richting de Hoge School Amsterdam. Met het minimale nivo van HBO is deze dame geen kansloze dame te noemen.
Maar net als IS bruidje Yousra Lemouesset, die ook bekend was met het statige Amsterdam Zuid verkoos ook dit guitige vrouwtje de weg richting het beloofde zuivere Islamitische paradijs, het kalifaat in Syrië. Alwaar ze soms nog wel es terugdenkt aan alle luchtalarmen die daar toch wel vaak zijn afgegaan, omwillen de bombardementen die daar werden uigevoerd door menig coalitieland.
Wanneer deze toch nog steeds stevig in haar gelovige schoenenstaande vrouw is teruggekeerd, is onbekend. Of ze ooit een dag ervoor heeft gezeten, is net zo min bekend. Er is immers door de pers nooit gerept over een terugkerende Amsterdamse vrouw uit het kalifaat, die direct na terugkeer de cel is ingegooid. Wat wel bekend is over haar. Ze geeft aan dat ze haar opleidingen in Amsterdam te hebben gevolgd, ze heeft gewoond in de stad en is na terugkeer weer in een woning betrokken in die stad. Een stad die gebukt gaat onder woningsnood en het dreigende beeld dat scholen moeten sluiten, omdat ze kampen met een leraren tekort; omdat de woningen die vrij zijn in die stad te duur zijn voor een leraar. Op zich dus heel knap, iets om te onthouden dus.
Wat weten we nog meer van deze vrouw. Nou deze mevrouw heeft nog steeds virtueel via de sociale media contact met andere mevrouwen die uit kamp Al Hol wisten te ontsnappen – misschien wel met dank aan Samir Azouz zijn opgestuurde geld. Deze vrouwen spreekt ze dus nog. Heel goed voor haar eventuele deradicalisatie behandeling die misschien wel of, eigenlijk helemaal nooit is begonnen aan de eerste concrete stap bij haar.
Ze geeft ook via de virtuele weg stevig af op het feit: dat er sommige moslims de euvele moed of voor een normaal mens gezien, het fatsoen hadden om voor Peter R de Vries te bidden. Dat geeft ze in eerste instantie ook aan op de facebook pagina van een uit kamp al Hol ontsnapte mevrouw, die als dank voor de geboden hulp voor haar ontsnapping gelijk met haar smokkelaar trouwde en nu zijn trotse tweede echtgenoot is. De goede man heeft bijkans, nog twee vrouwen te gaan wil hij daar wonende in Idlib, het ultieme quotum van in totaal vier vrouwen te behalen waarmee je getrouwde mag zijn volgens de wetten die de profeet Mohammed heeft uitgevaardigd- die hem volgens eigen zeggen waren ingefluisterd door de Engel Gabriël, die ze weer hoogstpersoonlijk had doorgefluisterd gekregen van Allah hemzelf. Ja ja, grappig feitje was wel: dat al die volgelingen van de profeet Mohammed er maar vier mochten bezitten, terwijl de profeet zelf er veel meer dan vier te gelijk had, en dan hebben het nog geen eens over het aantal rechtmatige sekslaven waarvan hij ook nog wel es snoepte.
Ook op haar eigen facebook pagina schenkt Umm Asma aandacht aan het feit dat moslims die huilen voor een kafir -Peter R de Vries- zich moeten schamen. de dame in kwestie is ook nog es getrouwd. Of haar partner ook in Syrië is geweest ten tijde van het paradijslelijke Kalafatische tijdperk, is onbekend, net min is het bekend of als ie er is geweest, hij nog te gast is in dat land in een van die meer dan gezellige cellen waar de IS broeders nu massaal bij elkaar verkeren tot, ja tot waneer eigenlijk, misschien wel de rest van hun leven.
Op haar pagina schenkt ze ondermeer ook aandacht aan de IS welpen die na de slag om Baghouz gelijk naar een gewone gevangenis werden gestopt. Ja daar zitten die lieve kindjes dan die getraind zijn tot ware moordlustige monsters die rustig iemand omleggen en onderhand een liedje zingen zoals u kunt zien in deze hieronder drie geplaatste video’s die haarfijn aangeven wat deze mannetje allemaal kunnen in de naam van hun religie.
Ook geeft deze mevrouw duidelijk aan dat ze niets moet hebben van ogen die haar bespieden, misschien is ze berekend op ogen van justitie die misschien iets zien wat ze niet mogen zien een clu of wat dan ook je weet het nu eenmaal niet met een vrouw die zichzelf blootgeeft als een vrouw van dood die is teruggekeerd naar haar stad, Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...