zondag 11 juli 2021

Bint GreenBird een Engelse of Amerikaanse jihadist die vanuit haar schuilplaats in Turkije of Idlib ook een Turks Nederlandse man weet te interesseren met haar berichten van de dood

Bint GreenBird noemt zij zich nu zelf, het is een heel interessante dame als je haar zo bestudeert, vooral hetgeen ze kwijt wil aan haar volgers is interessant in tijden dat wij hier in Nederland discussiƫren over het wel of niet terughalen van IS-bruiden. Haar naam, de wijze waarop ze haar naam heeft geschreven doet met de hoofdletters G en B erin denken aan de manier waarop de beruchte Nederlands Engelse IS cel- die in eerste instantie werd geleid door dames- ook hun naam spelde GreenB1rds, ook met de hoofdletters G en B, alleen deze dame mist het nummertje 1 die bij hen de letter I suggereerde.
De vrouw in kwestie geeft zelf misschien al aan dat zij een IS vrouwtje is die vanuit misschien wel IS weduwe detentiekamp- waar ook kinderen verblijven- Al-Hol is ontvlucht. Want in een berichtje rept ze dat de zichzelf bevrijde IS vrouwen zich geen eens veilig kunnen wanen in het door Jolani zijn Hay’at Tahrir al-Sham gedomineerde Syrische provincie Idlib of zelfs in Turkije niet veilig zijn voor degene die ze weer willen berechten in de landen waarvan ze ooit vertrokken naar het kalifaat van IS. Maar ze koestert de hoop dat als IS weer de macht grijpt in grote delen van SyriĆ« en wederom het kalifaat uitroept dat dan voorbij is.
De vrouw in kwestie die misschien eerder bekend stond onder de naam Umm Akhirah, bericht voor de zekerheid, om een einde te maken aan mogelijke geruchten dat zij een agente is van een inlichtingendienst, dat degene die dat over haar denken haar mogen blockeren op sociale media. Dat is natuurlijk ook een manier om geruchten te ontkrachten.
Nu wat voor een interessante dingen weet deze mevrouw nu neer te planten op de sociale media. Nou ze geeft in een bericht prachtig weer wat de profeet Mohammed ooit heeft gezegd over de zielen die in deze hemelse vogeltjes die net onder Allah vliegen in Janah. Deze opperste beloning voor alle moslims moet hen stimuleren om ook het martelaarspad op te gaan.
In democratisch demonstreren gelooft deze dame die vermoedelijk ergens in Turkije verblijft, dus overduidelijk niet. In een bericht geeft ze aan dat slechts enkel en alleen jihad, de gewapende jihad hiervoor de oplossing is, om je gelijk als onderdrukt volk dan wel religieuze stroming binnen een land, te behalen.
Ook geeft deze dame in een berichtje prima weer, dat het ook een taak is van de vrouw om hun mannen en zonen op te zwepen om het pad van de gewapende jihad op te gaan als dit nodig is, om het geloof dat de moslim beleid te verdedigen als deze ten schande wordt gezet of wordt onderdrukt. De vrouwen moeten zoals zij het zegt, vrij vertaalt ervoor zorgen dat hun vaders, broers mannen of zonen de roep van de jihad beantwoorden ofwel zoals zij het zegt Answer the call, dat gewoon staat voor beantwoord de roep van de jihad.
In een geplaatste korte video maakt ze dat ook nog even heel netjes duidelijk aan haar volgers wat ze hiermee nu specifiek bedoelt. Hieronder plaats ik de video die het helemaal duidelijk maakt in een nasheed waaruit zij aan de hierboven geplaatste screenshot uit citeert.
Mevrouw is er ook niet vies van om jihadistsiche boekwerken te delen met haar volgers. Zo deelt ze een boek dat aangeeft dat er wel 30 manieren zijn om de jihad te ondersteunen als moslim. En een ander boek dat de lezer inspireert om zelf actief het pad van de jihad op te gaan.
Waarschijnlijk heeft deze dame in eigen persoon meegemaakt wat er zich allemaal afspeelde tijdens de voor de IS aanhangers verworden epische slag der velslagen in Baguz, waar het laatste restje strijders met hun vrouwen en kinderen werden verslagen door de geallieerde coalitie. Hieronder plaats ik enkele video’s van deze epische veldslag die werd bepleit door het gebruik van fosforbommen en granaten die door de coalitie werden afgeschoten op hun tegenstanders. De uitkomst van deze strijd is tot op heden nog een van de belangrijkste motivaties om aanslagen te plegen in het westen.
Verrassend genoeg weet deze vrouw ook nog te melden dat veiligheidsbronnen aan het Amaq persbureau van IS heeft weten te melden dat het een aanhanger van IS was die de aanslag in Wenen had gepleegd. Kennelijk stond de aanslagpleger zelf persoonlijk met deze mensen in contact en was dat de reden dat dit pers agentschap de exclusieve beelden had van het moment dat deze man zijn baya aan IS gaf. Wel knap dat zo’n vrouw dat weet, maar goed deskundige hier hoorde je er niet over en die gingen er automatisch direct na de aanslag er vanuit dat de aanslag door een eenling was gepleegd.
De vrouw is dermate interessant dat deze mevrouw op de sociale media wordt gevolgd door een journaliste van de Wall street Journal een Amerikaanse krant waarvoor deze Engelse journaliste voor werkt. Het kan dus zijn dat deze ergens schuilhoudende gevluchte IS dame een Amerikaanse is of een Engelse is.
Nog wonderbaarlijker word het om te zien dat deze mevrouw ook nog es wordt gevolgd door een in Rotterdam wonende Turkse man. Een man waarvan je in eerste instantie niet zou verwachten dat zijn interesse zou uitgaan naar een vrouw die enkele en alleen maar oproept tot dood en vergelding middels de jihad. Maar zij is niet de enigste die hij volgt ook de in den Haag woonachtige Abu Ilias bevind zich in zijn vriendengroep. Een man die al een paar keer eerder al heeft geroepen dat hij in staat is om een aanslag te plegen in Nederland omdat hij het niet eens is met de behandeling die moslims krijgen op de TA. Zo zie je maar dat deze vrouw van de dood die ergens in oktober 2020 verscheen met haar huidige profiel diverse soorten mensen als volgers weet te trekken met haar zeer interessante boodschappen. Berichten die toch weer een andere kijk geven op de aard van deze naar het kalifaat getrokken vrouwen die als ze gepakt worden allen beweren dat ze enkel en alleen onschuldige huisvrouwen waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...