zaterdag 11 mei 2019

Maastrichtse pro IS activist ligt goed in de markt bij een vermoedelijk Engels Pro IS kanaal dat Nederland meerdere keren heeft bedreigd met een aanslag


De Maastrichtse knuffelmoslim die werd gepromoot door het vermoedelijk door Engelsen pro IS supporters aangemaakte IS kanaal GREENB1RDS dat Nederland al een aantal malen heeft bedreigd met een aanslag- Lees hier-  heeft zelf ook kanalen op telegram die enigszins neigen naar Pro IS maar omdat het om een Nederlander gaat, spreken we dus heel politiek correct- je wilt de politiek correcte flank van dit land toch wel enigszins de reikende hand toereiken- dus van een activist en niet van een pro IS Jihdist in een dop.


Deze kleine verongelijkte Calimero van het activistische pro IS front bediend op zijn kanalen het publiek van Nieuws en wat leuke filmpjes die leerzaam zijn. Zo heeft hij op zijn kanaal The Path ofwel het pad- waarheen leid de weg die we moeten gaan- een zeer leuk filmpje geplaatst. Als je het beklijk staat er duidelijk ergens aan linkerzijkant van dit cinematische pareltje duidelijk Amsterdam geschreven en is dit dus een boodschap aan Amsterdam. In dit kunstukje op cinematisch gebied zien we een door IS idelogie gehersenspoelde  Sultan Berzel wat quasie heilig brabbelen in zijn laatste wilsbeschikking.
Bewijs dat het filmpje van de trots van Maastricht op zijn telegram kanaal de Path staat

Dit pareltje dat nooit de plaatselijke cinema van Maastricht heeft gehaald heet dan ook ‘Dit is Mijn wilsbeschikking’ en ja  Sultan Berzel wordt hierin aangekondigd middels zijn stoere artiestennaam Abu Abdullah Al- Hollandi. Waarlijk een meesterwerk met op het eind vermeld hoe  Sultan Berzel uiteindelijk ging en hoeveel hij er meenam dit staat zowel in het Arabisch als in het Nederlands geschreven maar hij is volgens de details letterlijk uit elkaar gesprongen aldaar in Bagdad

Maastrichtse jihadist promoot het kanaal van Greenbirds 

Tja deze activistische pro IS smurf beseft maar al te goed wie zijn helden uit zijn stad zijn. Daar kan geen held die deze stad rijk is natuurlijk tegen op. Maar zijn kanalen bieden meer. Zo geeft hij uitnodigingslinkjes weg die de leden van zijn kanaal brengen naar andere Pro IS kanalen. Zo bied hij dus ook het altijd leerzame kanaal GREENB1RDS aan.

Maastrichtse activist vermoedelijk blij om actie van mede pro IS activisten

En als je verder kijkt op zijn kanaal dan zie je ook dat deze activistische knuffelmoslim zeer ge├»ntegreerd is met de Nederlandse samenleving en dat ie zeer veel respect betoond aan de slachtoffers die zijn gevallen in de tweede wereldoorlog. Zo geeft hij de blijk dat ie erg verheugd was dat een aantal gevangen die op de terreurafdeling in Vught de herdenking aan die gevallenen een nieuwe dimensie gaven door tijdens de 2 minuten stilte uit respect begonnen te joelen en Allahu Akbar begonnen te krijsen twee minuten lang. Of dit uit protest tegen het in hun ogen zondige grafaanbidden of uit pure vreugde voor de door de Nazi’s vermoorde mensen, geen idee, wat er schuilgaat achter hun activistische daad, want ze zijn zo zielig daar in hun celletjes maar als je tegen dat soort luitjes zegt dat terreurverdachte het nog slechter hebben in bijvoorbeeld Engelse cellen of Irakese cellen dan ontploffen die aanstelligere zielepoten aldaar al helemaal.
Ook de kalief zonder kalifaat is te zien op zijn kanaal de Path 

Zijn kanaal bied ook filmpjes aan waarin de kalief zonder kalifaat te horen en te zien is met een beeltenis. Ook deze man schijnt een held te zijn van deze activistische jongeman uit Maastricht die zich soms Zakariya Abu Yahya Latifi noemt.
Fan is blij dat ik niet deel uitmaak van zijn team andersom ben ik weer blij dat ik inderdaad gee deel uitmaak van zijn team van activisten 

Maar deze pro IS Scooter activist heeft ook een ander kanaal dat schuilgaat onder de naam naar het Nederlands vertaald ‘Gedachte van mannen’ Hieruit blijkt al gelijk bij een eerste blik dat deze activistische smurf van het diepe zuiden een groot fan van mij is, kortom: hij staat open voor de pers, altijd wel leuk, denk ik dan maar. Je wordt gelijk beschuldigd van diefstal door hem maar goed, deze verdwaasde activist weet nu eenmaal niet beter. En ben je buiten dief ook nog een heiden in zijn ogen.
Ook aan oorlogsnieuws wordt aandacht aan besteed 

Ook laat dit kanaal van hem wat oorlogsnieuws zien uit verre landen waar IS zo nu en dan nog wel de bovenhand heeft in het slopen van een dorpje. Tja je moet volgers toch wel laten zien dat het nog niet nodig is de moed op te geven, ook al zit de kalief zonder kalifaat de strijd in andere oorden gaat gewoon door bij ze.
Maastrichtse pro IS activist is dol op groene vogeltjes die als dank voor hun martelaarschap onder allah mogen vliegen in de tussenhemel janah genaamd 
Gtreenbirds promoot het kanaal van de Maastrichtenaar met activistische pro IS gedachten

En als dank dat deze leerzame Islamitische activist ofwel studieobject van mij, het kanaal van GREENB1RDS promoot, promoot het groenevogeltjes kanaal op hun beurt weer een kanaal van hem. Prachtig om zulke warme banden te zien ontstaan bij deze zeer religieuze en zeer openminded zijnde mensen die een en al tolerantie en liefde prediken naar de ongelovigen.

Beide telegram kanalen worden door hem aangeboden op de meer regluliere sociale media kanalen 

Het mannetje van Hallal promoot ook op zijn kanaal zijn twitter profiel waar iedereen met hem in discussie kan. Terwijl hij op zijn facebook pagina weer het andere telegram kanaal van hem promoot, het reeds al eerder genoemde ‘The Path’
Ook al wordt je uitgescholden door een bedorven stuk varkensvlees je blijft beleeft tegen ze ten tijden van hun gezegende periode van Ramadan, jammer dat hij me antwoord hierop niet las want hij verwijderde gelijk deze tweet, erg moedig is deze hofnar van de kalief zonder kalifaat dus duidelijk niet, eerder een lachertje van IS 

Qua contacten maken is deze wat verlegen jongeman of puber wat onbezonnen, sterker nog hij scheld je uit voor Hond. Maar goed het is ramadan en misschien spreekt dat soort activistische pro IS mannetjes dan zo aan, want ja zoveel uur zonder eten en drinken maakt je soms wat prikkelbaar en dan moet jij je natuurlijk wel uiten en dat schijnt dan soms zo te gaan. Ik neem het hem niet kwalijk en integreer gelijk met zo’n iemand want je weet gelijk wat voor bedorven stuk varkensvlees je in de kuip hebt zitten denk ik dan maar. Ik discrimineer hier niet mee want naar de wetten van Allah gerekend pas ik ge├»ntegreerd en wel met deze vorm van IS islam  het oog om oog tand om tand om tand principe toe.
Contact gestoorde pro IS activist uit Maastricht probeert contact te maken 

Al met al heeft deze inkijk in hetgeen wat leeft bij deze toch wel Pro IS gezind zijnde activist, toch wel een aardig beeld gegeven, wat er nu al zo vrij en onbekommerd rondloopt in een stadje als Maastricht.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...