donderdag 9 mei 2019

Het kanaal GREENB1RDS promoot buiten bedreigingen ook een kanaal van een Maastrichtse moslim

Maastrichtse jihadist op scooter

Het pro IS telegram kanaal GREENB1RDS dat eerder ons land bedreigde lees hier en hier , is vermoedelijk een kanaal dat is ontstaan uit een Engelse Nederlandse samenwerking. Waarin mannen en vrouwen jawel ook vrouwen gewoon met elkaar samenwerken.

Twee voorbeelden van berichten waar er gewoon op hetb eind met groende hartjes word gestrooid 


Zo nu en dan plaatst het kanaal berichtjes met groene hartjes. Nu zal een geharde mannelijke die hard IS supporter sympathisant dit niet zal doen. Immers een die hard IS aanhanger is geen mietje, maar vrouwen zijn wel geneigd hartjes te plaatsen bij een berichtje of op hun persoonlijke telegram account.
De desbetreffende uitnodingslink naar de groep die ook het martelaarschap hoog in het vaandel heeft, met daarboven geschreven een krachtige 

De naam van de martelaars verheerlijkers  pro IS chatgroep waar de eenzame witte wolf met groenhartje lid van is heet YA SHAHEED

Helemaal interessant wordt het als het kanaal opeens -en van alle kanalen en chatgroepen deden zij het in eerste instantie als eerste en zag je de uitnodigingslink niet bij andere kanalen- een andere chatgroep deelde die in zijn naam ook het martelaarschap hoog in zijn vaandel heeft. Het leuke aan zo’n chatgroep is dat je buiten de hoofdbeheerder en mede beheerder ook de accounts van de andere leden kan zien. Zo dus ook van een telegram account dat zichzelf Lone_White_Wolf noemt. Een account naam dat enigszins overeen komt met de naam White Wolve die in een promotie tekst van het kanaal voorkwam, waar andere IS devoten werden verleid om op de uitnodigingslink te drukken om zo lid te worden van het Kanaal GREENB1RDS
Eenzaam witwolfje is ook lid van LM 

De profiel foto en foto's die het telegram account van eenzaam wit wolfje duid er haast op dat eenzaam wit wolfje geen wolfje is maar een wolvinnetje want alleen vrouwen gebruiken dit soort foto's 

Ditzelfde account kwam je opeens ook tegen in de ledenlijst van het beruchte Pro IS telegram kanaal Lone Mujahadid World wide ofwel LM waar ik ook vele malen over heb geschreven lees hier en hier  en waarvan de geestelijk vader van dat kanaal Husnain Rashid in Engeland een celstraf van 20 jaar tot levenslang uitzit.
En als je kijkt naar de foto’s die dit telegramkanaal account gebruikt, dan heeft het allemaal niets met de jihad van doen en ga je bijna denken dat dit persoonlijke telegram account van een vrouw is die dol is op het neerplanten van groene hartjes. En bij sommige berichtjes van het Pro IS kanaal zie je dat nog wel es terug.
Het kanaal GREENB1RDS wordt ook gepromoot door de kanaalmakers van LM

Andersom promoot GREENB1RDS weer het kanaal van LM
GREENB1RDS zet vaak berichtjes van LM op zijn kanaal 

En of het nu toeval is of niet, maar het Pro IS kanaal GREENB1RDS zet zo nu en dan ook berichtjes neer van het pro IS kanaal LM. En andersom wordt GREENB1RDS gepromoot door de kanaalmakers van LM en Promoot GREENB1RDS op zijn beurt weer het kanaal van LM. Kortom: een leuke samenwerking dus.   
Hier rood omcirkeld promoot het kanaal GREENB1RDS het telegram kanaal van een Maastrichttenaar
Foto van de Maastrichtenaar zijn facebook account die hij heeft geplaatst op zijn telegram kanaal 
Facebook pagina vn de Maastrichtenaar waar duidelijk omcirkeld zijn woon plaats Maastricht val te lezen 

Nog interessanter begint het te worden als het kanaal een kanaal van een Nederlandse IS Sympathisant gaat promoten. Een jongen die op zijn telegram kanaal ook een verwijzing heeft staan naar zijn facebook account. En werp je een blik op dat facebook account dan zie je een leuke foto waar waarschijnlijk deze jonge man op te zien is met op de achtergrond de oude stadswal van Maastricht de stad waar die jonge man schijnt te wonen.
De dreigingsposter met interesssante tijdsweergave 
Deze poster volgde kort na de poster met de tijdsaanduiding op de bom
Foto die is gebruikt voor de achtergrond van de gefoto shopte met de dreiging naar de Universiteit van Navarra 
18 mei 2019  komt de zon precies om 6.39 uur op
Aankondiging van de dreiging voor die universiteit in Pamplona werd met gejuich ontvangen 

En aangezien dit kanaal met de regelmaat dreigt met aanslagen zoals op het hierboven geplaatste screenshot is te zien. Grappige is de tijd die het aangeeft 6, 39 Je kan dit driedelig zien als deze bedreiging waar is namelijk. 1 om die tijd wordt er een aanslag gepleegd, 2 over 6.39 word er een aanslag gepleegd, of optie 3 heel interessant 6.39 18 mei ’19 gaat de zon op in Pamplona Spanje en er wordt dan een aanslag gepleegd op de campus van de Universiteit van Navarra, want niet veel later werd deze poster verspreid waarbij een aantal IS gekies nogal juichend op reageerde. Dat laatste is dus een reĆ«le gedachte als die dreiging voor die aanslag waar is. Dan is deze combinatie van posters neer plempen dus een code voor een aankondiging van een aanslag. Laten we hopen dat ik dus flink naast zit met hetgeen wat ik nu schrijf. 

Al met al blijft het kanaal GREENB1RDS een zeer interessant kanaal om te volgen als schrijver

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...