zondag 8 juli 2018

Al Sadaqah financiert met virtuele crypto munten jihadistische operaties in Syrië en natuurlijk hun benodigde spullen die ze aan het front nodig hebben


Al Sadaqah wie deze organistie nog niet kent leert deze  nu dus kennen als een club die mensen aanspoort om middels bitcoïns geld over te maken naar ze, zodat dat zij die achter deze club schuilgaan, het geld kunnen besteden voor spullen die de diverse strijdende fracties die zij ondersteunen nodig hebben aan het front.
Team foto van zeven zeer blije strijders in hun nieuwe strijd tenue

Meest voorkomende spullen waarvan ze de behoeftige strijders aan het front mee voorzien zijn oa uniformen die de strijders kunnen dragen in het heetst van de strijd bij de voorste linies, of voor het oog van de camera als ze wat propaganda voor hun groepering de wereld in willen sturen.
De Al Sadaqah club ondersteund naar verluid vele groepen die meer aan de jihadistische groepering Hay'at Tahrir al-Sham die beter bekend staat als HTS.
Milieu vriendelijk stroomvoorziening de jihadisten geven het goede voorbeeld van duurzaam en milieuvriendelijk bezig zijn, Groenlinks en dergelijke politieke partijen die voor duurzaamheidsprojecten gaan om het milieu te ontzien kunnen trots op ze zijn.  

Omdat deze club diverse jihadistsche groeperingen ondersteun, is het ook niet uit te sluiten, dat zij de nieuwe sterren aan het Syrische front, Tanẓīm Ḥurrās ad-Dīn ook wel beter onder de naam The Guardians of Religion- niet verwarren met de The Guardians of the galaxy, want dat is heel wat anders-  van de nodige materialen voorzien, zoals bijvoorbeeld batterijen of solar panelen die ervoor zorgen dat op hun militaire basis zijn voorzien van stroom.
IS is niet zo blij met deze strijders club die claimed dat zij de bewakers van de religie zijn. 

Geharde strijders van al -Qaeda sluiten zich gewoon aan bij deze nieuwe en populaire groep. 

De Guardians of Religion staan erom bekend om een vijand te zijn van IS op theologisch gebied en doen actief pogingen om overgebleven strijders van IS in te lijven bij hun groep. Iets wat IS zelf ziet als verraad van hoogste orde. Want oh, oh ook de Guardians of Religion strijden voor een kalifaat en hebben nog enigszins goede banden met Al-Qaeda, zulke goede banden zelfs dat ook zeer geharde jongens van Al-Qaeda nu strijden voor de Guardians of Religion. En sinds hun bestaan werden er her en der in de westerse wereld met briefjes steunbetuigingen gegeven aan deze groep.
Na het verschijnen van dit soort briefjes met steunbetuigingen aan deze club kreeg de groep van religie bewakers pas echt naam
zelf het met milieuvriendelijk vervoer naar het werk gaan wordt ondersteund door deze club

Naast het kopen van materialen die jihadisten kunnen gebruiken voor stroomvoorzieningen en kleding voor de strijders financiert de club ook voedsel voor de strijders en ja in dien nodig ook moutenbikes zodat strijders geheel milieu vriendelijk door de bergen te fiets naar hun dagelijkse werkzaamheden aan het front en misschien er ver ervoor kunnen fietsen.
Voedsel wordt soms in samenwerking met AAF gebracht naar de vechtjassen aan de frontlinies 


Alles wordt uit de kast gehaald om de benodigde pegels binnen te krijgen 

Om er zeker van te zijn dat mensen hun crypto munten hun kant toesturen maken ze gebruik van uitspraken van een of andere Ibn-al-Qayyim die zegt dat jihad meer is dan het fysieke, de woorden en de ideeën. Dus het doneren van digitale munten, is ook een daad van jihad waarmee jij voldoet aan het geloof, cru gezegd
De club zorgt ervoor dat letterlijk alles aan het front wordt geleverd wat nodig is
Ook de Abu Ahmed foundation schijnt soms een  partner van deze club te zijn
Het wil ook wel es voorkomen dat de club bij een gift aan de jihadisten aan het front bekend maakt met welke andere stichting ze hiervoor hebben samengewerkt in het geval van het doneren van een setje uniformen zodat ze spic en span de strijd in kunnen gaan, wordt de Abu Ahmed foundation bedankt die voor hun heeft mogelijk gemaakt dat materialen daadwerkelijk werden geleverd aan de heren jihadisten
Militaire of jihadistische operaties op diverse aangegeven targets worden door deze club gefinanciert 
Het voor donateurs nuttige oorlogsnieuws zodat ze weer een mogelijke aanval kunnen financieren 

Heel soms ja heel soms meldt het kanaal van deze club ook wat oorlogsnieuws maar dat nieuws gaat steevast gepaard met doneren van virtueel zeer waardevol geld wat heel moelijk te traceren is. Voor alsnog blijft deze frank en vrij middels geld spullen aan het front leveren, ongestoord kan deze club zijn gang blijven gaan zonder dat ze een strobreed in de weg worden gelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrij nieuwe jihadachtige militie die zich Unit Rows 82 noemt, bedient zich van een Luxemburgs telefoonnummer om meer info te geven aan geïntresseerden

                                                          Een militie die ergens ter wereld vecht en zich Unit Rows 82 noemt kwam onlangs...