woensdag 13 juni 2018

Geert Wilders en Nederland in het vizier bij zowel IS en Al Qaeda,

Een subtiele oproep tot passende terroristische maatregelen die stroken met sharia wordt hier al gedaan op een meer naar Europa gerichte lone wolves pro IS chatgroep 
Langzaam aan bereikt het nieuws in de diverse groepen jihadistische chat groepen van zowel IS alsmede Al Qaeda -ja zelfs deze club- dat er in Nederland binnenkort een wedstrijdje cartoon tekenen wordt gehouden van een man met een naam wiens aangezicht niet getekend mag worden. Over het algemeen mag je niemand gelaat na tekenen als je islam strikt naleeft maar dat even terzijde.
al-Qaeda was een van de eerste die in zijn telegram chatgroepen het nieuws losliet voor zijn actieve en meer passieve leden  
Het is een merendeels heel gezellige chatgroep waaraan de foto te zien is waarvoor deze al-Qaeda mannen en vrouwen nu eigenlijk voor staan


Het wedstrijdje teken de profeet in een leuke pakkende cartoon, wordt georganiseerd door Geert Wilders die ook voor de buitenlandse pers al bekend staat als de leider van een anti- islam partij. En die combinatie valt op zijn zachtst gezegd niet zo goed bij onze jihadistische vrienden die IS en Al Qaeda actief dan wel passief een warm hart toedragen. Dat blijkt al uit het feit dat ze er melding van maken en sommige van hen al subtiel ja heel subtiel al beginnen op te roepen tot een passende vergelding op de desbetreffende organisator / stad of specifieke plek waar dit festijn wordt gehouden. Ook al richten de oproepen tot nu toe zich niet naar een specifieke plaats. Wat nog niet is kan nog komen moet je maar denken.
In diverse al- Qaeda groepen werd deze app die diverse ID's kan vervalsen losgelaten voor zijn leden. Of deze app ook Nederlandse politie ID's kan vervalsen is onbekend maar aangezien er nog wel es uniformen van de politie spontaan verdwijnen door simpele ontvreemdingen kan het zo zijn dat een jihadist die in het bezit is van deze app lachend een Nederlands politie ID vervalst om zo zijn slag te slaan waar dan ook. Nogmaals als deze app ook Nederlandse ID's kan vervalsen is dit een reeƫle mogelijkheid
Hoeveel deelnemers dit festijn /wedstrijdje gaat trekken is nog niet bekend. Evenmin is bekend of er nog enig restricties aan de vrijheid van expressie zijn verbonden aangaande de cartoon van de profeet. Als men totaal los mag gaan, zoals men los mag gaan op cartoons aangaande de kerk of wie dan ook, dan zou een cartoonist een filosoferende Mohammed kunnen tekenen die in gedachte is aangaande de juiste aanpak tav de ontmaagding van zijn Aisha. In bijvoorbeeld drie tekst ballontjes boven zijn verlichtende hoofd – want als je de verhalen uit de overleveringen tav hem moet geloven moet het een man zijn geweest die als donker was letterlijk het lichtpuntje in de duisternis was met zijn spier witte gelaat.

Op een andere chatsite voor lone wolves werd er gelijk gedreigd met een steek er maar oplos party

In die tekst ballonnetjes kan de cartoonist zich dan helemaal uitleven over een filosofische vraag waarover geen enkele imam spreekt, noch laat staan ook maar een enkele moslim aan durft te denken; namelijk de manier waarop het arme schaap door deze vrouwen-verslinder werd ontmaagd. De schaamte hierover, in combinatie van de rauwe waarheid dat het kind nog maar negen jaar was toen hij met haar huwde, is misschien de reden dat men daaraan niet durft te denken, laat staan er hardop over durven te praten. Want ja, naar onze tijd en zedelijke  maatstaven gerekend, was deze man in de ogen van ons en die van hun - die verstandelijk nadenken- , een doodordinaire pedofiel; die in het ergste geval als een hoerenloper zonder gevoel met zijn kromzwaard van lust de liefdespoort van Aisha met enige onbehouwenheid heeft open geramd, alvorens  hij de voor haar zeer pijnlijke ritmische bewegingen der liefde in haar liefdesgang begon te maken, waarna hij naar gelang de snelheid van het ritme dat ie aanvoerde haar voor de eerste malen voorzag van zijn naar zilt smakende sappen der liefde; die hij met of zonder een ordinaire oerkreet of de wel bekende Allah Akbar kreet in haar loost.

Als op de cartoons geen enkele restricties staan dan is dus alles mogelijk, op filosofisch gebied en zij het niet meer. En ja dat is tegen het zere been van zij die geen humor nog zelfspot kennen. Geheid dat de namen van de deelnemers van dit evenement voor eeuwig geheim zullen blijven, want hieraan meedoen heeft zo zijn risico’s. Het scenario Theo van Gogh zal ongetwijfeld heel angstig door de eventuele deelnemers en die van de organisatie heen zoemen. Dus je bent pas echt een echte man of vrouw als jij je na het winnen van die wedstrijd met foto en al laat benoemen als de rechtmatige winnaar van die wedstrijd.
Zo langzaam aan wordt het nieuws ten aanzien van de cartoonwedstrijd verspreid binnen IS kringen kortom ons land komt hiermee in het vizier van zij die niets met vrijheid van expressie en het woord hebben. 
Naarmate de data van de wedstrijd der wedstrijden dichterbij komt, zal de organisatie en ook zeker de veiligheidsdiensten van dit land rekening moeten houden met bedreigingen vanuit de kant van de terreurgroepen IS en Al Qaida; die totaal niet blij zijn met dit initiatief dat staat voor de pure viering van de vrijheid van het woord en expressie. Het is goed dat een dergelijk initiatief wordt genomen ook al is de prijs die je er voor betaalt bestaat uit dat er meer dreigingen naar je land toe worden geuit. Het angstige zwijgen in woord en beeld dat na 9/11 sluipend zijn intrede heeft gedaan in de wereld van schijvers/ theatermakers en andere kunstenaars, wordt door dit initiatief misschien heel misschien een klein beetje doorbroken, maar de deken van angst die het spook die we kennen onder de naam politieke correctheid of cultuurmarxisme, met zich meebrengt zal hiermee zeker nog niet mee zijn verslagen.   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...