zondag 26 juli 2020

Vrij nieuwe jihadachtige militie die zich Unit Rows 82 noemt, bedient zich van een Luxemburgs telefoonnummer om meer info te geven aan geïntresseerden

                                                         
Een militie die ergens ter wereld vecht en zich Unit Rows 82 noemt kwam onlangs met een leuk informatief filmpje op de proppen binnen de versleutelde kanalen van telegram
Binnen de versleutelde jihadistische kanalen op telegram probeert een nog wat onbekkende Jihadistisch overkomende militie eenheid strijders te werven.
Middels een opzwepend filmpje ziet de aspirant strijder al aan het begin van het filmpje waar dit deze militie voor staat.
Duidelijk in het Engels vermeld dat deze heren voor de dood niet bang zijn. 


Al gelijk aan het begin van het filmpje staat voor de mogelijke buitenlandse geïntreseerde de volgende tekst te lezen: ‘They were never feared by Death’ kortom het is een legereenheid dat de dood niet vreest.
De kleur groen en het getal 82 komt heel vaak terug in dit filmpje
Het originele telegrambericht van deze groep 
Het bericht vertaald 


Voor dit voor- mij nog vrij onbekende leger- is het getal 82 dat telkens in het groen verschijnt in het filmpje wel heel belangrijk. En daarnaast laat men in hun telegram boodschap achter dat het een soort bevrijdingsleger is en dat men zichzelf kennelijk Unit Rows 82 noemt. Aan wie deze mensen zijn gelieerd als strijders groep is mij onbekend.
Het wapen bovenin is prominent te zien bij sommige scenens van dit filmpje
Het kerngetal van Luxemburg duidelijk te zien bij het telefoonnummer 

In het filmpje zie je ook heel prominent links bovenaan in sommige scenes het wapen van deze club. Nog interessanter word het dat op het einde van het filmpje een telefoonnummer verschijnt. Het landennummer van het telefoonnummer dat men kan bellen voor meer info. Het landennummer heeft er de schijn van dat het kerngetal naar Luxemburg wijst. Dus mogelijk kan men info inwinnen bij een inwoner van dat land die zich waar dan ook ergens bevind of dat deze telefoon ooit is gejat en nu dienst doet als info nummer voor een Jihadachtige club die in de strijd de dood niet vreest.
zomaar een scenne uit het filmpje

Je kunt stellen dat er nog steeds heftig reclame wordt gemaakt bij de diverse jihadistischachtig clubs en dat IS niet de enigste club is die op de jihad markt nieuw personeel dan wel achterban probeert te werven in hun reclame campagnes. Waar deze club nu precies strijd is mij onbekedn het kan zowel in Libië zijn dan wel ergens anders op een of ander duisterstrijdtoneel waar iedereen elkaar maar bestrijd dan wel samenwerkt  tegen een gezamenlijke tegenstander, wie zal het zeggen wie erbij hun in stilte een van hen zal zijn in de toekomst. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...