dinsdag 26 december 2017

IS verklaart de oorlog aan Spanje en ziet de wekelijkse zondagse markt El Rasto in het Spaanse Madrid als toeristische atractie!!

IS heeft het gehad met Fotoshop kunststukjes dus plaatst nu de echte foto's van hun mogelijke doelen

IS heeft even gehad met de Spaanse Cultuur, hunkerend denken ze kennelijk terug aan de tijd dat het kalifaat nog in Cordoba zetelde. Ja een kalifaat dat ze zo het jaar 929 hadden gesticht en dat een vorstelijke voortzetting was van het voorheen geheten emiraat Cordoba dat ze met geweld in handen wisten te krijgen door de Spaanse Visigoten er wisten te verjagen. Na die periode wisten de Islam zo'n kleine 8 eeuwen- vooral uit de de provincie Andalusiƫ de Spanjaarden te domineren totdat ze uiteindelijk in 1609 door de in Madrid zetelende koning Filips II het land werden uitgetrapt.
El Rasto vanaf nu een toeristische trekpleister voor IS Gekkies

Ja en dat doet IS kennelijk nog steeds zeer. Vandaag om pakweg 16.26 plempte IS een foto van de Madrileense markt el Rasto oneline, zeer opmerkelijk want ten eerste het was geen foto shop bewerking maar gewoon puur in zijn vorm zoals hij ook op internet te vinden is. Ja moeten die lui hebben gedacht: een typische vlooienmarkt in een historische wijk van Madrid die de tijd van Filips II moet hebben m
mee gemaakt die gaat indruk maken als wij daar onze toeristische oog op hebben gericht.


Zowel in het Spaans en Engels is deze foto met begeleidende boodschap geplaatst

Ietjes verderop plaatst dezelfde gepikeerde IS figuur twee keer dezelfde foto met daaronder een keer in het Spaans en Engels geschreven dat hun oorlog met Spanje tot het einde van de wereld gaat duren met daarbij de noodoproep om de Spanjaarden aan te vallen. Ja ja.

IS belooft de Amsterdamse Kalverstraat een warm nieuwjaar

Een kreet die we misschien nog veel gaan horen want op ditzelfde Telegram kanaal is ook een kort filmpje - Hierboven te zien - geplaatst waarin de leiders van de landen van de coalitie zijn te zien, en ja in dat korte filmpje van 44 seconden komt ook Rutte voor. Dat leuke filmpje waarschuwt deze leiders dat hun landen kunnen rekenen op vergelding van IS ten aanzien van hun actieve deelname aan de coalitie. Dus ja het gaat wel een enorm warm 2018 worden zo als het aan de vrije gedachte gang van IS ligt.


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...