dinsdag 8 augustus 2017

Pro IS kanaal Alhaqq.NL is erg België minded en wil dat land zo snel mogelijk islamiseren op de IS way

Het wapen dat Al-Haqq.NL gebruikt als profielfoto

Al-Haqq.NL is zo’n typisch Nederlands Pro IS kanaal dat je kan typeren, als een kanaal dat berichten waar de verheerlijking van het martelaarschap en de jihad netjes worden afgewisseld met religieuze boodschappen aan hun volgers. Nou ja of het nu echt zo’n Nederlands pro IS kanaal is, is maar de vraag; omdat er tot 2 keer aan toe hardop word gefantaseerd over de islamisering van België, ja u hoort het goed, België en niet, Nederland!
Kennelijk is Nederland een eitje om in te pakken dus vandaar dat deze club zijn ogen al richt over onze landsgrenzen

Bericht van overname wordt gedaan op het naar Sharia4Belgium geïnspireerde telegram kanaal Islam4Belgium 
Aankondiging dat het ter ziele gegaan zijnde kanaal een soort van doorstart was van Sharia4Belgium

Misschien komt het Belgische tintje om het feit dat een doorgestuurd boodschapje van een kanaal met een Arabische naam die in een voor een niet Arabisch kunnen lezende leek, op het inmiddels alweer ter ziele gegaan zijnde kanaal Islam4Belgium heel vrolijk het volgende aankondigt …) Wij nemen de kanaal Alhaqq.NL over In Shaa Allah…(
IS kunst dat prijkte op het kanaal van Islam4Belgium
religieuze tekst die de beheerder van het kanaal islam4belgium zelf onder deze IS schildering heeft gezet in Nederlandse vertaling. 


Misschien een leuk feitje het ter ziele gegaan zijnde kanaal Islam4Belgium is een ordinaire doorstart van Belgisch bekendste religieuze cabaretgroep Sharia4Belgium; dat werd geleid door de islamitische horrorclown Fouad Belkacem die beter bekend bij mensen in het geheugen staat gegrift onder zijn artiestennaam Abu Imran en er grotendeels voor verantwoordelijk is dat veel van de leden van zijn cabaretgroep de wijk hebben genomen naar Syrië om daar te strijden voor IS.
Horor clown van cabaretgroep Sharia4Belgium die nu een celstraf van 12 jaar uitzit wordt nog steeds aanbeden door diverse jonge aanhangers van IS zo ook door dit Antwerpse pubermeisje dat veel concaten heeft met Nederlandse IS sympathisanten.
De tekst van de in Hilversum wonende Abou Hafs aka Fouad el Bouch flankeert de weelderige groene veren van een vogel die een groene vogel in Jannah moet voorstellen. Jihadistische strijders geloven dat als zij sterven op het slachtveld of tijdens folteringen, ze als beloning als een soort van groene vogel net onder Allah mogen vliegen in een soort van  hemel en als Allah hen dan vraagt of het hen die beloning bevalt zij dan naar Allah mogen roepen: dat ze terug willen naar de aarde om daar opnieuw voor zijn zaak te sterven. 

Wat schotelt het pro IS kanaal Alhaqq.NL zijn pakweg 208 leden nu precies voor? Nou een stukje tekst als deze wat op een foto van een groene vogel is geschreven. Het bewuste stukje tekst dat luid ‘De tong van de duivel en huichelaar.. spreekt altijd kwaad over jou, o martelaar..’ dit stukje proza van hoog jihadistisch dan wel religieus gehalte kwam uit de pen van Abou Hafs ofwel Fouad el Bouch uit Hilversum, want in de nasheed Je hebt overwonnen, zingt hij samen met iemand anders deze tekst. beluister hier het liedje 
Fouad el Bouch hier in het rood omcirkeld te midden tussen zijn vrienden/broeders/geestverwanten tijdens een demo die gericht was tegen de satire met name satire waarin de profeet Mohammed in voorkomt. De demo werd georganiseerd door het nu verboden behind bars ofwel Straat Dawah onder een ander naampje.  

Ja ja deze barmhartige in Marokko geboren Marokkaanse Nederlander kan zichzelf maar weer es goed op de schouders kloppen met het feit; dat ook deze op het eerste oog Nederlands overkomende pro IS kanaal inspiratie put uit zijn liedje, wat de dood van een islamitisch strijders tot aan zijn laatste nog niet vergane bot van zijn geraamte adoreert. Toch knap dat een man die voor het oor en oog van iedereen – inclusief de heer Broertjes- die het wil horen afstand deed van IS, maar aan de andere kant toch stevig wordt geknuffeld door iedereen die IS een warm hart toedraagt.
Fouad el Bouch hier links met pet naast zijn vriend Abou Djahr  vroeger was deze man  bekend onder zijn rappersnaam naam Mo-G  ofwel Mo Gangster, later werd hij de  baas van het nu ter ziele gegaan zijnde stichting world wide relief  (De heer Djar heeft overigens niks te maken met IS) 
Bewijs dat Alhaqq ook deze nasheed (liedje) plaatst op zijn kanaal

Normaal gesproken moeten ze je dan niet meer en wordt je uitgekotst en bedreigd met weet ik veel wat door je oude maten van de jihad! En omdat men daar niet genoeg kan krijgen van de heer el bouch plaatste men op hun kanaal ook dit volgende liedje waarin Fouad zijn adoratie voor de jihad uit. Ik plaats dit liedje hieronder in twee versies een versie die komt van het kanaal en de versie van hem met bijbehorende clip uit 2010! Dus dubbel luister en vooral bij de laatste clip, kijk genot!


 Ook bied het kanaal zijn volgers veel jihadistische kunst aan die beschreven zijn met religieuze teksten als:  “Wees geduldig met wat ze zeggen en houd op gepaste wijze afstand van hen”   deze tekst is dan beschreven op een tekening waarop te zien is dat er iemand in een auto zit en met een hand zijn geliefde vrouw de Kalasjnikov genaamd of een ander dergelijk automatisch meerdere kogels per minuut afschietend ding in zijn hand houd.
De hier boven geplaatste poster met bijgevoegde heilige tekst plaatste men op hun kanaal, dit is een van de vele jihadistisch overkomende kunst platen die men plaatst op dit kanaal
 Cabareske humor kent dit kanaal wel 


Er wordt zelfs reclame gemaakt voor het auto merk Toyota we’re good fore jihadluid de slogan op hun kanaal. Ja van degene die achter dit kanaal zit of zitten kan je niet zeggen dat ze elke vorm van humor ontberen. De hogere kaders die werkzaam zijn bij het automerk Toyota zullen vast kunnen lachen om deze vorm van reclame van dit in Syrië mateloos populair zijnde automerk bij de jihadisten van IS.
Dennis Honing is men nog lang niet vergeten bij Alhaqq.NL


Ook toont het kanaal aan zijn volgers filmpjes. In een van hun filmpjes worden twee bekende komieken van de Nederlandse islam in een voor mij wereldvreemde taal misschien wel beschimpt of beledigd. Het filmpje begint al met het  tonen van het Nederlandse komische duo Dennis Honing en Maiwand  al Afghani die ooit es in een nog niet zover verleden het komische duo de Dikke en de Dunne van de jihadistische gemeenschap in Nederland  moesten voorstellen, het grootste talent van die twee, de hang naar landelijke bekendheid, aandacht en eeuwige roem. Kijk hieronder naar het desbetreffende filmpje.


En laten ze die nu net ook hebben gekregen van hun oude maten in de jihad, ze worden beide weggezet als zijnde AIVD medewerkers waarvan de ene in hun ogen misschien nu een kantoorbaan daar bekleed en de ander, Maiwand in dit geval, nog actief veldwerk voor de boeren klompen dienst verricht. Na hun portretten worden de in de ogen van de maker van het filmpje echte helden van de islam vereerd, respectievelijk de kopstukken van Sharia4Belgium en de man die Maiwand opvolgde als woordvoerder van Sharia4Holland Jassem Abdellaoui geheten en beter bekend onder zijn artiesten naam  Abu Qaasim  noot de laatste jihadist die men laat zien in het filmpje is de 2 jaar geleden overleden jihadist Muhajiri Sháám van jabat al nursa
De drie frontmannen van de opgeheven cabaretgroep Sharia4Belgium


De kopstukken van Sharia4Belgium worden wonderlijk wel veel vereerd op dit kanaal. Het valt gewoon op dat een kanaal dat is overgenomen, Belgische jihad kopstukken op het voetstuk plaatst afgewisseld door soms een Nederlandse roerganger van het jihadisme zoals Fouad el Bouch en  Jassem Abdellaoui. Je zou bijna gaan denken dat Al Haqq.NL een soort van tweede doorstart is van het roemruchte Sharia4Belgium.
ex frontman van cabaretgroep Sharia4Holland Jassem Abdellaoui
Ook Brussel moet eraan geloven als het aan dit kanaal ligt 
Horror clown van Sharia4Belgium moet als het aan dit kanaal ligt zo snel mogelijk vrijkomen 


Buiten dit alles is dit kanaal ook een beetje activistisch aangelegd want ook zij willen hun gevangen genomen moslimbroeders en misschien ook wel zusters zo gauw mogelijk in vrijheid opnemen in hun gemeenschap van jihadistisch liefhebbende moslims. Maar dit kanaal heeft er veel van weg dat het na het ter ziele gegaan zijnde kanaal van Islam4Belgium een doorstart kanaal is, van Sharia4Belgium dat zijn boodschap spreid onder een andere naam en een ander jasje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...