vrijdag 18 augustus 2017

Nederlands en Belgisch pro IS kanaal gaan helemaal los na de aanslag in Barcelona en sporen mensen subtiel aan om een aanslag te plegen in Nederland of België

Een IS kunst schildering, dat the state headlines plaatste op zijn profiel 

De Nederlandse pro IS kanalen op telegram lieten zicht niet onbetuigd, blijdschap alom tav de aanslag in Barcelona. Vooral het Telegram kanaal van the state headlines liet zich voor eventjes op zijn nieuw aangemaakte account helemaal gaan.
Bewijs dat dit account deze poster plaatste 
Vooral die gezellige schildering eronder geeft al aan dat de beheerder van de State Headlines dit soort terreur ondersteund

Zo plaatste het gelijk vrolijk makende IS kunst op zijn profiel met daarbij de opmerking dat de aanslag een tegen reactie was tav de doelstelling van de coalitielanden waarbij Spanje ook behoord. En ja behoor je op een of andere manier bij de coalitie dan ben je bijkans het haasje bij IS.
Vergroting van de poster die de state headlines plaatste 
De vreugde werd pas echt gedeeld op het tweede account van de state headlines
Alle Lof werd aan Allah Toegedicht door dit account van de state headlines

Zelfs lof ten aanzien van Allah wordt door de beheerder van dit 2e telegram account van de state headlines uitgesproken, zo blij is deze Marokkaanse verwarde man met het eindresultaat van deze aanslag op de toeristen die onbekommerd aan het winkelen waren
Terrorisme is gewoon ja, voor gekken wel, ja

“Terrorisme is gewoon, we dagen je uit” schrijft de beheerder onder een filmpje - hieronder geplaatst- waar een of andere voor IS lieden heilige dit soort duivelse praktijken goedkeurt. Ja ja de man heeft er zin in, denkende aan het gevloeide bloed in Barcelona hoopt deze verwarde geest kennelijk dat er in Nederland iets dergelijks van eenzelfde aard gaat gebeuren omdat ook wij, tot de coalitie landen kunnen worden gerekend.

Gelijk in de avond een paar uren na de aanslag begon dit kanaal allerlei IS schilderingen te plaatsten die suggereren op diverse methodes van aanslagen plegen

Ook een ander Nederlands kanaal, de Attayebeën  laat zich een aantal uren na de aanslag niet onbetuigd en plaatst provocatief gelijk een aantal veel zeggende IS schilderingen op zijn profiel. Veel zeggende schildering waar je een man met rugzak ziet lopen. Een schildering die suggereert dat er in die rugzak een bom zit die gewoon kan afgaan tussen het publiek.
IS schildering dat werd geplaatst vergroot 
Ook mes aanslagen werden gepromoot bij ze


Op een andere schildering is een hand te zien dat een bebloed mes vasthoud, mesaanvallen zijn bij IS ook zeer in de mode. Niets is leuker voor een IS gek, dan lekker ergens op een drukke plek in te steken op Jan en alleman. Ja als het erop aankomt dan zijn deze vrome jongens die achter dit kanaal zitten, gewoon bloeddorstige monsters die hunkeren naar het bloed van zoveel mogelijk onschuldige.
IS schildering vergroot

Ook de Attayebeën toont als afsluiting van de viering van de aanslag in Barcelona een filmpje- het filmpje heb ik hieronder geplaatst. Ditmaal is het een filmpje van een IS strijder die zijn haat tegen de kruisvaarders- wij dus, alle niet gelovige moslims in de Europese landen en in Amerika- de vrije loop laat gaan en ook nog es wat tips en trucks geeft aan alles en iedereen die deze verdwaasde gek aanbid als een held en zelf niet in staat is om de Hijra te maken naar een van de vele provincies van het Kalifaat. En ook al is dit filmpje eigenlijk bedoelt voor de Australische moslims, er zal bij de plaatser van dit filmpje toch wel enige hoop zijn dat de moslims in België dan wel Nederland deze tips en trucks ter harte nemen.

Met de aanslag van gisteren in Barcelona en de aanslag van vandaag in Finland, maakt IS het ons nog maar es duidelijk. Ze willen ons niet gelukkig zien, ze willen niet samenleven met ongelovige die zich niet onderwerpen aan hun superioriteitsgevoel, eigenlijk haten ze alles wat met onze vrije levensstijl te maken heeft, omdat deze naar hun bekrompen maatstaven niet matcht met de levensstijl die de Profeet Mohammed ooit es in een ver verleden aan zijn volgelingen had overgebracht. Een clash of civilizations komt hierdoor steeds meer dichterbij en daar is IS nu eenmaal op uit.

1 opmerking:

  1. Veel meer doen dit . Tot ze of allemaal kapot zijn. of tot de politieke leiders hemelen door eigen mensen en dan jullie komen afmaken.

    BeantwoordenVerwijderen

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...