maandag 28 januari 2019

De Belg Abu Omar Al-Belgiki is het meesterbrein om middels online computerspelletjes platformen nieuwe jihadistische aanwas in het westen te rekruteren

Abu Omar Al Belgiki de mastermind van deze wervingsmethode. Het laatste wat bekend is over deze man dat hij op weg terug is naar Europa of hij nog leeft is niet zeker

Ooit heeft een Belg die bekend staat onder de strijdersnaam Abu Omar Al-Belgiki een plan bedacht om aanstormende jihad talenten te rekruteren voor de gewapende strijd zowel in het westen- middels aanslagen- of  in een ver mooi vruchtbaar actief zijnde gewapende jihadgebieden ergens ter wereld. Dit gaat middels het platform van one line computer spelletjes.

Ervaringsdeskundige en mogelijk iemand die zelf op die manier is gerekruteerd kondigt vol overtuiging deze manier van online werving aan

Een jihadist die hier al ruime ervaring mee had maakte op een pro IS chatgroep op telegram bekend, dat deze methode een zeer goede methode was om middels de oneline spelletjes platformen PUGB, GTA oneline, ARMA en Battlefield dit bedenkelijke talent dus binnen te trekken, als je ze toch online ontdekt middels een spelletje dat je met zijn allen speelt.
Gelijk ontstaat er een discussie over deze methode

Een paar Jihadisten reageren nogal verbaast over dit voor hun heel nieuw overkomende methode. Maar al gauw wordt dit bevestigd door andere jihadisten die zich in de conversatie mengen. Deze methode van aanpak wordt dus merendeels in Europa en Amerika gehanteerd om zoveel mogelijk jongere over te halen om zich aan te sluiten bij de gewapende jihad, om zo eeuwige roem te vergaren en naast die roem in het uiteindelijke paradijs te genieten van die beloofde bijkomende 72 maagden en naast die traktatie ook nog es via deze weg 72 familie leden naar keuze vrije toegang te verlenen naar de hemel op de dag des oordeels.
Deze video moet een hit zijn bij de gamers 

Gelijk wordt er een voorbeeld gegeven van een of ander nagespeelde of in elkaar geflanste IS executie die binnen de gamerswereld een ongekende hit is, ja ook de spelletjes spelers houder ervan om grafisch nagemaakte executies online te zien. Het enthousiast maken voor de jihad mag wel wat creatieve inspanning kosten.
Bijbehorende tips en trucks worden er gelijk bij gegeven
De Belgische mastermind achter dit deze aanpaksmethode wordt geĆ«erd 

Gelijk raad de ervaringsdeskundige van deze methode om zieltjes voor je snode doeleinde te winnen om wel goede online protectie erbij te gebruiken want je weet maar nooit en ja hij raad ze ook aan om altijd die spelletjes maar cash te betalen en niet online want je moet die ongelovige vijand van hun manier van islam beleving wel te slim af zijn.
Een keihard computer grafisch gemaakt filmpje wordt als voorbeeld losgelaten op de deelnemers in deze discussie 
Misschien wel de maker van het de computer grafisch in elkaar gezette video zelf 


Dan mengt een andere online jihadist zich in de discussie en gooit er gelijk een misschien wel door hem in elkaar gezet video, op; waar hij er gelijk erbij zegt dat dit soort video’s goed zijn om broeders te rekruteren voor hun misplaatste heilige doel. De video kan u hier onder zien.

Al met al is dit maar weer es de bevestiging dat de grote jongens binnen de jihadisten scene erg creatief zijn of waren in het bedenken van plannen om zoveel mogelijk nieuwe aanwas online bij elkaar te verzamelen alvorens ze een grote aanslag plegen op bijvoorbeeld vliegveld, treinstation of warenhuis, of uitgaansgelegenheid.     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...