dinsdag 25 december 2018

IS herhaald op 24 december op 16.14 de oproep om een aanslag te plegen in de Kalverstraat te Amsterdam

Specifiek worden postcode gebied en straat aangegeven wat niet wil zeggen dat het ook deze straat gaat worden als ze hier aanslag gaan plegen, het kan ook ergens anders zijn in het prominente en drukke postcode gebied van Amsterdam. 

Gisteren middag 24 december ’18 om 16 uur 14 was dan het moment binnen de diverse Arabischtalige Pro IS chatgroepen, dat er een dreiging werd uitgeroepen richting Nederland, en dan met name naar Amsterdam en nog specifieker richting het postcode gebied 1012 en daarin nog gerichter richting de Kalverstraat, juist dat stukje Kalverstraat dat uitkomt op het Muntplein waar de Munttoren staat of de Regulierstoren zoals dit bouwwerk ook bekend staat.
In het zwart omcirkeld en met blauwe letters geschreven is duidelijk te zien dat deze bedreiging richting Amsterdam geforward is onder zwart aangeven de tijd dat deze bedreiging in diverse pro IS chatgroepen werd geplaatst. 


Kennelijk is deze bedreiging richting Amsterdam nog steeds actueel en nog niet over de houdbaarheidsdatum heen want, deze bedreiging werd vorig jaar november al naar buiten gegooid. Maar aangezien de bedreiging gepaard gaat met de ingangsdatum van 1-1-2018 moeten hem misschien nog steeds wel serieus nemen aangezien we nog steeds in het jaar 2018 leven en IS maar al te graag een aanslagje zo rond de feestdagen ten uitvoer brengt om een land en zijn inwoners in rouw te dompelen.

De intellectuele bedreiger van Amsterdam die zijn bedreigingen door een ander liet doen doordat hij die bedreigingen zenden naar zijn maat zijn telegram account en die deze erop zette. Deze man noemt zichzelf Ambassadeur van het kalifaat als je het Arabische vertaalt naar het Engels  
zijn naam vertaalt naar het Engels
Degene die de dreiging doet, doet deze dreiging dan ook geforward dus dat wil zeggen doorgestuurd van iemand anders die de bedreiging heeft doorgestuurd naar een ander telegram account. De daadwerkelijke bedreiger van Amsterdam noemt zichzelf heel vroom de Ambassadeur van het Kalifaat. Degene die de bedreiging daadwerkelijk in de diverse Pro IS Arabischtalige chatgroepen doet is ook al in het bezit van een zeer vrome en voorname naam, namelijk; vader van de Islam en Andalusië, waarbij Andalusië refereert naar het kalifaat Córdoba dat tussen 929 en 1031 zijn bloeiperiode kende.
De uitvoerende bedreiger met in rood omcirkeld hetgeen wat is geschreven bij zijn bio. Deze man /vrouw doe dus het vuile werk van de originele bedreiger die de bedreigingen niet fysiek dan wel virtueel binnen de diverse pro IS chatgroepen van IS verspreid
De naam van de bedreiger die het vuile werk doet van degene die de originele bedreiging heeft gedaan. 
Wat geschreven staat in de bio van de bedreiger vertaalt naar het Engels
Hieruit van uitgaande kan je opmaken dat zowel de intellectuele bedreiger, alsmede de uitvoerende bedreiger van origine Europees zijn; en zij misschien wel woonachtig zijn in Spanje en een Marokkaanse achtergrond hebben. Maar dit is maar een theorie, maar wat wel vaststaat is, dat deze twee heren; of misschien wel een mijnheer met twee telegramaccounts iets hebben met het kalifaat dat ooit in Spanje was gevestigd.       
In het rood omcirkeld een gebruikersnaam. Met die @ voor je naam kan je makkelijk gevonden worden op telegram, zoals dit account van een willekeurige IS gekkie die openstaat voor interviews met journalisten. Dit gekkie heeft niets van doen met de bedreigingen naar Amsterdam, maar dient alleen als voorbeeld wat een gebruikersnaam is bij een telegram account 

Wat ook opvalt bij deze twee heren is, dat geen van twee een zichtbaar gebruikersnaam heeft. Een van de twee heren heeft bij zijn of haar bio van zijn account wel in het Arabisch geschreven staan, ‘zij stegen op van het diepst van de stad’ wat misschien en dat is ook maar een theorie dat er eentje daar als de aanslag echt gemeend is en serieus is, van plan is om het hart van stad te treffen met een zelfmoord aanslag middels een bomgordel bijvoorbeeld.
Dit filmpje werd plus minus 40 minuten na de bedreiging naar Amsterdam binnen diverse pro IS chatgroepen geplaatst door de fysieke bedreiger die het weer op dezelfde wijze kreeg aangeleverd van de originele bedreiger van Amsterdam 


Nadat de vader van de islam en Andalusië de dreiging naar Amsterdam netjes forwarde van de ambassadeur van het kalifaat, zette hij een kleine veertig minuten later op eenzelfde wijze, dus geforward van dezelfde dit fimpje neer met deze hieronder gezette begeleidende tekst dat het filmpje wat meer kracht moest geven.
Vertaling van de tekst waarmee het filmpje dus meer kracht moest geven 

Al met al is het niet te hopen dat deze bedreiging ten uitvoer wordt gebracht en dat de houdbaarheidsdatum van deze bedreiging rustig naar over datum veranderd, zodat iedereen rustig zich kan toeleven naar het oud en nieuw feest 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...