woensdag 21 november 2018

Pathofjihad de codenaam voor een IS cyberoperatie die ook Nederland kan treffen


Hack programma dat de codenaam Path  of jihad heeft meegekregen


In een techgroep ala radicalisatie hol -van Duitstalige IS leden en wel geteld een Nederlandse IS gek- verschijnen nu en dan berichten van een of ander hacktooltje dat men gebruikt voor een vijandige cyber operatie die is gericht tegen de coalitie landen die IS bestrijden.

Zo nu en dan verschijnen er leuke gesprekjes waarin de Duitsers hun Nederlands proberen op te halen als ze net ons land hebben verlaten, ja het is net onderhand 1940-45 aldaar 
Nederlandse IS gek Aboe Jaber Alsouri 


Zo nu en dan worden er foto’s naar buiten gebracht als bewijs dat het programmaatje al werkt en dat die al is uitgetest op enkele sites die hiermee misschien al zijn geïnfecteerd met dit digitale virus dat is ontworpen voor  Android  gebruikers die daarbij met het programma TOR het internet mee opgaan.
Hier prijkt de naam van het bedrijf Fortis BC
Het onderschrift zegt meer dan genoeg 
Wil iedereen zijn site beter gaan beveiligen voor hun

De leden van de groep zijn zeer enthousiast over de op aanstaande zijnde cyber aanval die ze de codenaam pathofjihad hebben gegeven. Zo is het cyberwapen al succesvol uitgetest op de site van Fortis BC en ook NASA staat op hun verlanglijstje of is er inderdaad al mee geïnfecteerd want een aantal links werd binnen deze chatgroep gedeeld van sites die ze op het oog hebben of al reeds succesvol zijn geïnfiltreerd met hun digitale wonder programma. En nee ik ben geen techneut maar aan de foto’s die ik toon en de screenshots die ik laat zien kan men eruit opmaken dat er een cyber operatie aan de gang is die hoogstwaarschijnlijk ook Nederland gaat treffen

Bayyi Almani kan wat Nederlands praten en schrijven als hij hier in het land is tevens is hij een van de beheerders van deze groep 

Leden van deze groep hebben ook contact met Nederlandse broeders en komen zo nu en dan over van Duitsland naar Nederland. Dus het is niet heel onwaarschijnlijk dat er ook Nederlandse IS gekkies in het bezit zijn van deze tool of eraan mee hebben gewerkt met de ontwikkeling ervan.


Vandaag is het bevel gegeven om de hastacks #pathofjihad #cyberoperation  met foto’s en al veel al te verspreiden binnen de diverse Pro IS kanalen en chatgroepen op telegram.  Misschien is dat wel het teken dat de cyber aanval aanstaande is met programmaatje waarmee je fake mails kan sturen om zo banken en andere instellingen die belangrijk zijn voor een land en zijn economie en wetenschap plat te leggen.
Banken zijn een interessant doelwit voor hackers 

Een al reeds uitgelicht lid van die groep is de 18 jarige Algerijnse Duitser Zineddin Kenai ook wel bekend onder zijn lieftallige strijdersnaampje Abu Jamal, u moet deze jongeling voorstellen als het clowntje van de groep. Een mannetje die recent nog een filmpje losliet van een kleine 6 seconden waarbij voor een hek van een moskee staat en op het einde van het filmpje iets dergelijks uitkraamt dat je gaat denken dat hij de nieuwe islamitische kerstman wil zijn.

Kerstman in Spé Zinneddin Kenai
Wat het grappige ventje van 18 nu moet bij dit gebouw wat nu wordt verbouwd en hier in Hamburg is gevestigd is althans nog een raadsel misschien iets te sjiietisch?  

Ook dit grappige mannetje dat nog zo jong als hij is zijn leven wil vergooien voor een terroristische organisatie, zal als hij in het bezit van dit digitale programaatje graag meedoen met de cyber operatie pahtofjihad. Tja zo jong en onschuldig en dan toch die rare kronkels in je hoofd als je daarvoor al een filmpje als deze maakt zoals hier onder is geplaatst.




Wanneer de heren denken toe te slaan geen idee, maar het proces of de voorbereidingen ervan zijn al op gang gezet en als je hun lovende worden moet geloven moet een ongelofelijk succes worden waar de ongelovige nog lang van in verbijstering zullen staan. 

Update 
Dit stukje proza kreeg ik net opgestuurd van iemand. Kennelijk is deze column zeer slecht gevallen bij de heren van IS met hun wondertool. De heer Abu Jamal, de knuffel jihadist van het gezelschap aldaar schreef voor mij speciaal deze boodschap  zie foto hieronder. 

Kennelijk ben ik mijn leven als het aan hem dus ligt niet meer zeker. En dat gezegd door iemand wiens huis is al doorzocht door justitie vanwege het dreigen met een aanslag op het concert gebouw in Hamburg. lees daar hier meer over 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...