vrijdag 24 augustus 2018

Nederlandse IS man bedreigd Geert Wilders met een aanslag en geeft niet lang daarna zijn baya aan IS


Hoera we hebben er een! Een Nederlander of een Vlaming, maar omdat ik hem nog geen Vlaamse nieuwsfeitjes heb zien verzenden - maar enkel een Nederlands nieuwsfeitje- in al die tijd dat ik dit studie object bestudeer, ga ik er vanuit dat het object; dat zeker heel interessant zal zijn voor menig psychiater, psycholoog en menig ander die in de geestelijke gezondheidszorg werkzaam is, een Nederlander is.

En wat voor een, hij is bij mij weten de eerste Nederlander die met achterlating van digitale sporen in het openbaar zijn baya heeft gegeven aan IS. Kortom: gefeliciteerd Abu Blabla mannetje, dit vraagt voor het publiek wat nog lerende is binnen de radicalisering scene -die zo gesubsidieerd word als de pest- een bredere psychologische benadering van hoe en waarom dit misschien wel zo is gekomen en wat er nu allemaal van je verwacht wordt! Want je weet het he, je baya geef je niet zomaar voor de lol daar wordt dan wel wat van je terugverwacht!
Blabla mannetje adviseert iemand om een persoon de war of flames film te sturen, deze film is een episch meesterwerk van hun kant wat laat zien waarvoor ze nu eigenlijk staan
Blabla mannetje kan je het beste omschrijven als een zeer sociale man. Voor het geven van zijn baya aan zijn spirituele leider, was deze man al zo vriendelijk om voor vele jihadisten met lone wolf gevoelens wat nuttige dingentjes te delen, zoals u ook kan zien in mijn vorige column waarin het studieobject Blabla mannetje ook al een prominente rol speelt.


Uit pure woede om de cartoonwedstrijd van Wilders roept Blabla mannetje theologisch op tot het overgaan van geweld wat middels de koran wordt goedgekeurd 

Het grappige is dat het studieobject der studieobjecten zich als enigste in al die IS lone wolve groepen, druk maakt om de profeet Mohammed cartoonwedstrijd  van Geert Wilders; waarvan in november een expositie wordt gehouden, ergens in een gebouw op het binnenhof in Den Haag. Voor de rest maakt heel IS zich daar geen eens druk om, maar hij wel.
Een magisch moment Blabla mannetje heeft trouw gezworen aan het kalifaat van de kalief en geeft hiermee aan dat hij bereid is om te sterven voor de heilige zaak van IS 

Misschien was dat wel het breekpunt, de triger bij dit mannetje om de baya te geven aan zijn spirituele leider die zich ergens verschranst in een gort droog woestijnachtig oord, ergens onder de grond of in een rotsspelonk. Helemaal zeker weten doen we het niet, maar een beetje anti Wilders ingestelde radicalisering deskundige zal dit zeker als een belangrijke drijfveer zien voor zijn baya.  En zal er misschien geen eens meer bij stilstaan; dat dit is gekomen uit het gevolg dat dit mannetje al een tijdje vrij fanatiek bezig was om zich te bewijzen binnen de kringen van IS. Ja per toetsenbord kan je dus ook vrij gemakkelijk radicaliseren en vervolgens je baya geven om meer aanzien te verkrijgen binnen de groep waarbij je bij behoort alvorens je ergens dodelijk toeslaat. Het is     
Blabla mannetje is gepikeerd als Baya gever laat hij zich niet meer wegzetten als een of andere IS fan
Het is duidelijk te merken dat het studieobject Blabla na zijn baya ietsjes feller reageert op uitingen van anderen die hun toetsbord loyaliteit aan IS ter spraken brengt en hen neerzet als ordinaire toetsenbord soldaten of gewone fans. En als zijn vriend die ook mede beheerder is van  die pro IS chatgroep dan eventjes haarfijn uitlegt dat een fan zijn van IS totaal iets anders is dan een supporter zijn van IS. Dan reageert  het studieobject nog feller met de vraag ‘waarom ie zo bijdehand doet’ ja het zal je maar gezegd worden door een ander dat je een ordinaire toetsenbord soldaat bent. Heb je eindelijk je baya in het openbaar gegeven aan je spirituele leider en dan krijg je dat op je dak. Kortom het studie object is in sommige situaties wat prikkelbaarder dan voorheen. De baya eed is een serieuze zaak moeten we maar denken.
Als een ware baya gever kan je niet meer aankomen de naar abu Blabla dus veranderd deze baya smurf zijn naam in Abu Musa 
In de dagen erna zien we dat het studieobject veranderd van strijdersnaam. Hij veranderd zijn kunya abu Blabla naar het wat saaier klinkende kunya abu Musa. Een beetje algemene strijdersnaam die je verschillend kan schrijven, maar de betekenis van zijn  abu Musa naam, is vernoemd naar een eiland van 12 km² in het oosten van de Perzische Golf dat nog onder Iranees bestuur valt, maar de verenigde Arabische emiraten maken ook een claim op dat eilandje in de Perzische golf; dus het is een heikel puntje onder de soennieten en sjiïeten wie er nu echt de baas mag zijn op het eiland, wat op historische kaarten werd aangeduid als het land van Mozes

blauwe sterretje is hoofbeheerder dus baas van het kanaal
Abu Musa deelt de link van het radicaliserings kanaal dus zelf

Buiten de naamsverandering om bij het studieobject en het wat feller dan voorheen reageren op kritiek, maakt het studieobject ook zijn eigen chatgroep kanalen aan waarvan hij de hoofdbeheerder is en hij andere geestesverwante de kans geeft om daar rustig verder te radicaliseren.  De kanalen blijven danwel niet zo lang in de lucht maar hij maakt ze wel aan en verdeelt deze dan ook nog es zelf als een ware lone wolve.
Grijssterretje is mede beheerder van het kanaal 

Maar slim als hij is maakt hij onder wel  zijn goede broeder Mel tot mede beheerder van het kanaal want ja, beide kennen elkaar al een ruime tijd in hun functie van mede beheerder van diverse lone wolve chatgroep kanalen. 
Ook bij het beruchte lone wolve chatgroep clubje maakt Musa zijn vriend Mel hier met een ander profiel foto tot mede beheerder van de groep
Een dag later maakt Abu Musa het beruchte lone wolve chatgroep kanaal answer the Call ofwel beandwoord de oproep aan en ja hoor wie is er dan weer tot mede beheerder van die groep gemaakt? Juist onze Mel zonder Kim wel es waar.
Deze baya smurf geeft aan dat ie geen moeite mee heeft om iemand levend te verbanden 


Ook in een andere chatgroep waar IS AQ en taliban aanhangers te zamen komen om hun geschillen uit te praten dan wel uit te ruziën laat het studieobject flink van zich horen. Zo geeft hij aan dat hij er niet voor terugdeinst om iemand levend te verbranden. Psychologisch gezien, geeft het studie object aan dat hij in enige mate lijd aan het Nero complex, want ook deze man was er dol op om mensen –christenen in zijn geval- levend af te fikken- als ze toch werden gebruikt als levende decoratie voor zijn avondlijke diners in zijn paleis tuin.

Om zijn woorden kracht bij te zetten, plaatst het studie object nog een gifje waarop te zien is hoe twee Turkse soldaten levend worden afgefikt door IS. Hij geeft er nog specifiek bij aan dat dit een droom van hem is. Niets vind deze sadistisch ingestelde pyromaan dus mooier dan dat hij van dichtbij aanschouwd hoe mensen jankend van de pijn en in opperste doodsangst schreeuwen om hun moeder en daarna alleen maar kunnen krijsen van pijn als hun vlees door de vlammen wordt verteerd.


Maar daar blijft het sadisme bij ons studie object niet bij. Hij plaatst nog een ander gifje waarbij te zien is, hoe een gevangene wordt omgebracht met een levensgroot rotsblok dat op zijn slaap wordt gegooid. Ook dit schijnt het studie object dus prachtig te vinden want hij plaatst meerdere malen dit gifje dat u hieronder kan zien. Ons studie object kan dus echt genieten van de meest sadistische vormen waarbij de dood langzaam en zeer pijnlijk intreed bij zijn slachtoffers. Met name de in grote mate van bloedverlies wat  in een combinatie van het happen naar adem en het uitkotsen van bloed door de mond en de neus door het slachtoffer, moet deze man dus zeer trekken.

Om mensen op deze manier te zien sterven zijn geniet momenten voor deze geradicaliseerde man, welke psychiater durft in een ruimte zitten met deze man op de bank van zijn praktijk?
 Het uit pure angst in combinatie met verbazing uit de ogen kijken van het slachtoffer wanneer de dodelijke combinatie zijn werking bij hem doet, moet voor ons studie object een moment van puur genieten zijn.
Pure porno dus voor de ware sadist die ook zelf maar al te graag de dood omarmt als zijn beste vriend; omdat het verblijf hier op deze wereld hem zo verveeld. Ja ja de baya doet wat met een mens, als je hem eenmaal hebt gegeven ga je kennelijk helemaal los en ken je ook totaal geen enkele remming meer.
Sindhi geschrift, deze man is het Sindhi machtig misschien een Pakistaanse achtergrond
Wat wel opvalt aan ons studie object is, dat hij het Sindhi machtig is, want het gekrabbel in zijn bio op zijn telegram account, is in die taal geschreven. En aangezien deze taal  merendeels word gesproken in woord en geschrift in Pakistan. Is dat misschien de reden  dat hij als enigste IS gek dus met de cartoonwedstrijd van Geert Wilders op de proppen kwam, aangezien er in Pakistan al een kleine ander halve maand een zekere mate van  stampij  wordt gemaakt door een kleine groepering van moslim fundamentalisten.
De vier kinderen /pubers die aanslag hebben uitgevoerd zijn nu helden bij IS 

Ook het studie object eert zijn zeer jonge broeders die in Tsjetsjenië een aanslag pleegde op politie agenten bij de beschieting van deze jongelingen op de politie raakte vijf agenten gewond en werden zij  zelf alle vier bij die beschieting dodelijk geraakt. Ja deze kinderen zijn nu voor even de gevierde helden bij IS, ook al mislukte hun aanslag ten dele want de bommen gingen niet af. Hun Baya filmpje is hierboven te zien. 

Baya smurf geeft voor de tweede keer zijn Baya aan de kalief 

En ja onze Abu Musa weet nu wat hem te wachten staat als Baya gever ergens in Europa of in ons land. Ook hij zal misschien wel binnenkort de schoenen des doods aantrekken om met welk wapen dan ook zijn statement te maken in ons land of ergens anders in Europa. Getrouw als hij is aan zijn spirituele leider geeft hij daarom nogmaals zijn baya maar dan onder zijn Abu Musa naam, want ja zijn leider vroeg daarom.
Musa zijn goede broeder Mel legde na Musa zijn eed van trouw,  zijn eigen eed van trouw af aan  IS 
Mel is net zo geestesziek als Musa

Deze baya gaf hij trouwens niet alleen meerdere IS gekkies hebben vandaag hun hernieuwde baya aan hun leider gegeven omdat deze erom vroeg, nadat hij had opgeroepen tot het plegen van vele aanslagen in ondermeer Europa. Ook de goede broeder van Musa, Mel heeft zijn baya gegeven. En ja ook deze man die de Duitse taal machtig is, is zo geestelijk ziek als het maar kan en juicht om het feit; dat er bij het instorten van een brug in Genua ook een kind is omgekomen, deert hem geen eens, voor hem zijn alle doden maar dode kruisvaarders, meer niet.
Het niveau van anno nu waarmee men terrorisme mee bestrijd.Een overbetaalde kleuterjuf geeft les aan hoge ambtenaren die het beleid moeten afstemmen op jongeren die radicaliseren 

Het gehele gebeuren geeft mooi aan hoe mensen echt home grow kunnen radicaliseren achter de computer of hun phoon. Tot aan het geven van een Baya aan hun spirituele leider gebeurd dus nu digitaal in hun nieuwe digitale kalifaat. Echt schokkend is dit dus niet als je dit zo dagelijks ziet gebeuren, voor buitenstaanders of zogenaamde deskundige die duur betaalt hun beleid maken ten aanzien van deze mensen misschien of vrijwel zeker wel, omdat deze beleidsmakers die goed geld verdienen binnen de radicaliserings scene zich niet op dit pad begeven, maar enkel en alleen voor veel geld net doen of ze er verstand van hebben.       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...