vrijdag 3 januari 2020

Geert Wilders word ernstig bedreigd door het uit de as herrezen Nederlandse/Engelse pro IS cel de GreenB1rds

Een van de meerdere bedreigingen die de greenb1rds aan het adres van Geert Wilders hebben geuit

De greenb1rds, wie dacht dat deze Pro IS Engels/Nederlandse club was opgeheven en totaal was verdwenen van het jihadistische speelveld, die hebben het mis. Na de gevangneming van een Engelse vrouw en een vrouw uit het Nederlandse Uithoorn, leek het even of het voorgoed was afgelopen met deze club. Lees hier en hier over beide hun arrestaties.
De feiten waarom de Engelse Greenb1rds vrouw aka al Amriki werd gearresteerd

En ja er was paniek binnen het virtuele wereldje om deze arrestaties, die mede mogelijk werden gemaakt door een bomexpert die de Engelse mevrouw ergens had opgeduikeld in Engeland. Deze man/vrouw bleek voor de politie te werken, op basis van diens bewijzen die hij of zij had doorgespeeld aan de politie  werden de zowel de vrouw uit Engeland alsmede de vrouw uit Uithoorn  gelijktijdig gearresteerd.
Geschrokken reageert een vrouwelijke kalifaat fan op het nieuws dat een IS babe is gearresteerd en roept daarbij op om in de toekomst dit delicate kanalen te laten runnen door vrouwen ofwel kostbare pareltjes die maar al te graag te grabbel willen worden gegooid voor de oogjes van vele IS zwijnen. 

Als het nieuws eenmaal binnen de kanalen van IS bekend wordt dat deze twee vrouwen zijn gearresteerd, worden de eerste vraagtekens gezet of het nu wel zo’n goed idee was dat deze in hun ogen kostbare parels de Greenb1rds kar trokken, aangezien dit kanaal nogal delicate dingen presenteerde aan hun publiek. Hoe ontmasker je een spion was een van de delicate dingentjes die zij presenteerde aan hun volgelingen. een ander delicaat dingetje was het aan de volgers presenteren van gerichte tips om succesvol een aanslag voor te bereiden en uiteindelijk te plegen.
Zo presenteerde ene Shakir, we komen er later op terug op deze man of vrouw, 10 manieren om een spion binnen een jihadistsiche groepering te herkennen

Ook wede gerichte tips gegeven ter voorbereiding en ter uitvoering van een aanslag. 
het telergam account van degene die de tips opschreef om succesvol een aanslag te plegen

In paniek geraakt door dit nieuws vragen andere jihadisten om de naam die de gearresteerde Engelse vrouw aannam op telegram, want je weet immers maar nooit of jij als jihadist met haar in contact hebt gestaan in die periode, voor je weet hang je dan zelf ook.
Paniek alom en in die paniek worden ook namen genoemd,mogelijk ook de naam van de vrouw uit Uithoorn

Een jihadist begint hem echt te knijpen als ie er achter is gekomen dat die Engelse jihadiste ook direct in contact stond met een zuster die Nasmul wordt genoemd- Hij doelt hier waarschijnlijk op dat dit de Nederlandse zuster uit Uithoorn is, die gelijktijdig werd opgepakt. Ook een broeder zijn naam wordt genoemd, ene Shakir- Toevallige wijs heb ik wel es over deze man geschreven, hier en hier de links naar dit schatje wat ook bij de Engels /Nederlandse club behoorde, toen hij nog onder andere namen opereerde.

Opeen was deze mijnheer de emir van de Greenb1rds

De Greenb1rds club maakt daarna een doorstart, als ene Sayyaf de touwtjes in handen krijgt en daarmee de rechtmatige emir van die club is. Deze sayyaf wordt veel al gesteund door greenb1rd mannetje Yusef AA een man die ook helpt om sub kanalen van de Greenb1rds op te zetten zoals bijvoorbeeld Jsf of zoals hij het ook wel es volledig noemde “
Jihad Fi Sabilillah”
Maar ook voor de greenb1rds zelf heeft hij of zij maar al te vaak deskundig geholpen met het opzetten van een nieuw kanaal als er weer es een kanaal van hen virtueel ontplofte. De hieronder gezette screenshots laten zijn vaste maten zien die actief veel deden voor de greenb1rds.
Een gesprek tussen de kanaal opzetters van de greenb1rds toen ze nog actief waren op telegram, waren ze vergeten te verwijderen maar ja, nu vereeuwigd

Zo werkte de greenb1rds veel al samen met een berucht virtueel figuur die veel al kanalen aanmaakte waarin de erfenis van de nu tot levenslang in het gevang zittende Husnain Rashid in leven werd gehouden en zo nu en dan zelf een nieuw bedreiging in de lucht gooide. –Lees hier en hier meer over de figuur Error, die ook wel es door het leven ging als virus.


Bij de doorstart zag het kanaal de Greenb1rds het levenslicht onder de namen Greenb1rds N.A en Greenb1rds reborn maar, na de grote schoonmaak op telegram bleek het dan uiteindelijk te zijn afgelopen met de grappen en grollen van deze club.
Zomaar een bedreiging van het versleutelde kanaal dat nu ook achter gerert zijn bedreigingen zit, in deze oproep wordt er met nadruk gezegd dat je kinderen van de ongelovige als een aanslag target moet nemen als je in het bezit bent van een mes

Niets is dus minder waar, op andere versleutelde platformen werden de kanalen als JSF gewoon weer opgezet en ging men gewoon verder net hetgeen waarmee ze altijd al bezig waren- mensen zo ver proberen te krijgen dat ze door hun acties de samenleving ongelovige samenleving ontwricht.
een andere bedreiging aan het adres van de politicus

Yusuf kreeg hierbij hulp van een notoire bedreiger die de kunst van het bedreigen verstaat. Een Sharia4Belgium devoot die viertalig is, namelijk Engels, Nederlands, Frans en Arabisch. Een man of een vrouw die iets tegen homo’s heeft, laten we zeggen hij of zij is daar totaal op gefixeerd en in het verleden nogal opviel in Arabischtalige groepen middels de berichtjes die hij in de Fransen taal achterliet. Hij viel ook op door de idee├źn die hij of zij deelde met zijn jihadistische maten lees hier en hier meer over deze zeer agressieve jihadist die dus nu zijn ogen heeft gericht op Geert Wilders.

En zo zijn de Greenb1rds weer als een Phoenix uit hun relatieve kleine as herrezen. En moeten we in oogschouw nemen dat deze gedecimeerde club een comeback aan het maken is. Maar onthoud en denk aan de les die wij hier in dit land hebben moeten leren van een relatieve kleine club als de Hofstadgroep, waarvan men zei: wat zouden deze radicalen kunnen aanrichten? Nou dat hebben we geweten met ze in 2004. Theo van Gogh werd als een onrein beest afgeslacht door Mohammed Bouyeri en een paar maanden later tijdens het beleg van het Haagse laakkwartier raakte 2 agenten gewond toen ervan uit een huis waar twee andere Hofstadleden verbleven een handgranaat werd toegeworpen. Ook al is die groep relatief klein en zouden ze niet zoveel invloed meer hebben, een jihadistische groep blijft ten allen tijden gevaarlijk, zolang de leden ervan Frank en vrij gewoon rondwandelen binnen een samenleving.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Toneelgroep Oostpool maakt een vuist tegen jihadisme door ex IS bruidje Laura Hansen te omarmen.

  ‘Laura H het verhaal dat wel verteld moet worden’, zo kopt een tweet van het opinie programma Op1.  Op de website van toneelgroep Oostpool...