vrijdag 27 december 2019

Wat IS niet is gelukt, lukte Margriet van der Linden op eerste kerstdag wel met haar Laura Hansen verering; het resultaat een aanslag op het gezonde verstand waar Nederland nog van moet bijkomen!

Laura Hansen, boegbeeld der boegbeelden volgens politiek correct Nederland
Nederland mocht op eerste kerstavond getuigen zijn de totale adoratie van een kalifaatmuts, een kalifaatmuts die haar straf had uitgezeten, en na het uitzitten van die maanden langen durende straf met aftrek van voorarrest een heus merk werd; of in reclame jongens en meisjes geschreven en gesproken taal, een waar commercieel verkoopbaar “Brand” werd.

Laura is in sommige kringen die heel correct zijn, uitgegroeid tot een heldin die alle lof verdiend door haar ontsnapping met kinderen aan het kalifaat.  Geil als sommige mensen zijn omdat soort wezentjes te verheerlijken, kwam er gelijk een boek uit over dit voorbeeld moedertje dat zichzelf nog steeds veel zieliger vind dan de slachtoffers die zijn gemaakt in het kalifaat.

Bij feministe Margriet van der Linde kreeg deze mevrouw alle gelegenheid om haar creatieve talenten exposeren, zo tekende zij in die uitzending haarzelf en de familie. En toonde zij trots haar eigen gezicht dat er lekker mishandeld uitzag ten tijde dat ze in het kalifaat verbleef. Het kon net zo goed het gezicht zijn van een yezidie vrouw die de tering was geslagen door een IS gek, maar nee, het was haar eigen tronie. Want haar slachtofferschap weegt nu eenmaal zwaarder op dan het slachtofferschap van een volk dat in de ogen van IS werd gezien als nog minder zijnde dan een hond.

Redactie meisje Eveline de Vletter kwam nog vurig op voor de keuze om Laura te laten exceleren in het programma op eerste kerstdag.

Heel Nederland is gestruikeld over dit ranzige dametje dat alle aandacht die zij vroeger kennelijk heeft gemist nu ruimschoots krijgt. Het boek dat over haar nog prille leventje gaat sleepte prijs naar prijs naar binnen zo trok Rueb gelijk de Brusseprijs en de Hebban Debuutprijs binnen. Of het hem ook gelukt zou zijn als hij een boek zou hebben geschreven over het prille leven van een slachtoffer van IS is dan wel de vraag. Slachtoffers verkopen in tegenstelling tot de daders in een Gekke Henkieland als deze niet zo goed.

En daar houd het niet op voor onze herboren heldin der lage lande, nee de podcast serie over deze vrouw werd maar al te goed beluisterd. Geil als sommige seriemakers zijn wordt er nu ook gewerkt aan een serie over heldhaftige leven van deze vrouw. Er komt een ware bioscoopfilm over deze boegbeeld vrouw die geen enkele ster allures kent, voorbeeldvrouwtje kent maar een eis en dat is; geen kritische vragen! Gebeurd dit wel dan loopt ze kennelijk gelijk getraumatiseerd weg en eist ze misschien ook nog wel schadevergoeding, want zij is ten allen tijden het slachtoffer!!
Laura kreeg zelfs bijval uit de versleutelde kanalen van IS waar een geschifte jihadist je dan gelijk met de dood bedreigd want kritiek op IS babe of ex IS babe Laura is niet tollereerbaar bij ze 


En mocht een serie en een bioscoopfilm al niet genoeg zijn voor allen die weg zwijmelen biju het zien van haar avonturen als geradicaliseerde moslima en haar leven in het kalifaat, komt er ook nog een toneelstuk over haar in de theaters. Want regisseur Marcus Azinni bleek zo lyrisch te zijn over haar leven dat die er gelijk een toneelstuk over schreef, waarin, Laura uiteraard het slachtoffer der slachtoffers is. Uitverkochte zalen die bommetje vol zitten met zeer politiek correcte mensen en een toneel prijzen als de Louis d’Or, Theo d’Or liggen nu al te wachten op de acteur en actrice in dat stuk en voor de regisseur voorzie ik dat hij lachend met Laura aan zijn arm Prosceniumprijs binnen hengelt. 

Of Laura de musical in de maak is, is nog onzeker maar het merk Laura wordt en zal tot in den treuren over de ruggen van de slachtoffers van IS tot de laatste druppel uitgemolken worden. Dat is opzeker, want Laura verdient het, dat zij zichzelf neergezet slachtoffer van een organisatie waarbij zij zich aansloot. Kuch..kuch. Mocht laura de musical verschijnen en deze musical “Soldaat van Oranje” doet verbleken tot een werkje van niets dan zullen acteurs en actrices zingen en dansend op deze hieronder geplaatste muziek en bijkomende beelden dansen en zingen dat het leven daar toch zo mooi was tussen al die mannen en vrouwen van eer.Wat IS in al die tijd niet is gelukt is dus wel succesvol gelukt door een cel van IS vrouwtjes minnende individuen die door al die adoratie op eerste kerstdag een ware aanslag op het gezonde verstand hebben weten te plegen. maar ja wie ben ik om er wat van te zeggen, slechts een columnist die soms heel soms mede dankzij zijn columns de aanzet gaf om een zielig slachtoffer van die club achter de talies doen te belanden.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrij nieuwe jihadachtige militie die zich Unit Rows 82 noemt, bedient zich van een Luxemburgs telefoonnummer om meer info te geven aan geïntresseerden

                                                          Een militie die ergens ter wereld vecht en zich Unit Rows 82 noemt kwam onlangs...