maandag 16 oktober 2023

Wij offeren onze ziel en ons bloed voor de martelaren, klonk het gisteren in het Arabisch door Amsterdam en de pers van de reguliere media keek weg!

Misschien zullen mensen het zien als wat onschuldig geschreeuw van een aantal op de Dam gisteren tijdens de pro Palestijnse demonstratie in Amsterdam die met een voettocht eindigde in het Westerpark. Maar wie de leus die in het Arabisch werd geschreeuwd in koor: ‘’Wij offeren onze ziel en ons bloed voor de martelaren’, niet snapt, of het als iets onschuldigs ziet wat je kan weg bagatelliseren. Moet toch maar de juiste context van deze leus worden uitgelegd. De kreet betekent niets anders dan dat de roepers ervan bereid zijn om te sterven als martelaar middels een aanslag op de ongelovige vijand die zij als onderdrukker zien van hun religie!
Immers men schreeuwde het al zelf tijdens die demo: ‘Een martelaar is geliefd door Allah’ een keihard feit, die religieus gezien zo is doorbakken bij hen, dat het voor hen de absolute waarheid is. Wie sterft door toedoen van de vijand sterft als onschuldig burger, wordt als martelaar gezien en zal daardoor de genietingen van zijn God krijgen namelijk. Vrij toegang tot de tuinen van Allah in zijn paradijs, men verleent deze genieting ook aan 72 familieleden die men mag aanwijzen als martelaar, en ja als man krijg je ook nog es 72 maagden wiens schoonheid vele male mooier is om te aanschouwen dan de mooiste vrouw op aarde. En dat is nog niet alles, ook mag men de mooiste met robijnen en andere sieraden versierde kroon dan dragen als man. En bereid men volgens die religie ook het mooiste witte paar dat ook versierd is met diamanten en robijnen, en een paard dat kan vliegen. Dit zijn de genietingen voor degene die wel of niet door eigen toedoen zijn gestorven in een oorlog tegen de vijand van de islam.
Maar om terug te keren naar het eerste dat werd geroepen: “Wij offeren onze ziel en ons bloed voor de martelaren” Hier geeft men expliciet aan dat men bereid is om een aanslag te plegen hier in dit land, want ook hier huist in hun ogen de vijand van hun religie, ook hier in dit land zijn doelen te vinden van de in hun ogen (vanuit religieus oogpunt) meegegeven aartsvijand van de islam de Jood; die samen met de Christen in hun ogen ook al is het dubbel gezien wordt als een persoon die tot het heilige volk behoord, maar afvallig is geworden door de innovaties van hun geschriften de thora en de bijbel; dus tegelijkertijd ook een vijand omdat deze twee aanhangers van deze geloven geen djizja (belasting voor niet moslims om hun ongelovige leven mogen leiden van moslims die hen dan bescherming bieden tegen aanvallen van de moslims. Erg dubbel maar daar staat deze belasting voor. Zie het maar als een soort van afpersmiddel om beschermingsgeld dan wel protectiegeld te betalen)
Vele mensen realiseren zich niet het gevaar van deze kreet en welke waarheid daar achter schuilt. Het is niet voor niets dat ze de kreten ook uiten in het Arabisch, omdat als het Nederlands zouden doen, de vijandigheid die men naar niet gelovige (niet moslims) uit, doet verraden. Immers vechten voor de heilige zaak met alle gevolgen van dien kan je ook doen in de landen van ongeloof die een vriendschappelijke band hebben met het land waar tegen je demonstreert. Dit is gelijk een perfect excuus voor de ja maar roeper, die elke aanslag van Palestijnse kant (zo ook de laatste waaronder meer 28 Thaise onderdanen werden afgeslacht door Hamas en 17 van hen zijn ontvoerd naar de Gaza streek) weten goed te praten onder het mom van: ‘Maar als IsraĆ«l niet de Gaza had ommuurd, bezet en zij het niet meer, dan was dit niet gebeurd!
Dit soort van wegkijkerij wordt voortgezet in de reguliere media programma’s die niet in staat is om een aanslag van Hamas- die uiterlijk alleen gericht was op burgers in de juiste context te zien- een aanslag in een orde als die op Parijs, waar onder meer mensen stierven in het centrum van Parijs en in de Bataclan. Dit is ook de reden waarom ik stuk schrijf, deze aanslag van Hamas, en de massale goedpraterij ervan die in het Hilversumse mediadorp waard; de ja maar..hierop enkel en alleen klinkt, en men niet wil inzien dat die 28 Thaise burgers en die 17 die zijn ontvoerd, niets maar dan ook niets met dit conflict te maken hebben als Boeddhist zijnde. Dit valt niet met een Ja maar... weg te praten. Je moet het onder ogen zien dat hamas een terroristische organisatie is die in Gaza zijn hoofdkwartier heeft (en 64 procent van de bevolking daar wordt ondersteund), een organisatie die net als IS geen recht van bestaan heeft en bestreden dient te worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...