woensdag 18 oktober 2023

IS afdeling Pakistan kondigt nieuwe aanslagen aan, Brussel was slechts het begin voor een estafette aan aanslagen in het westen om wille de wraak om de koran verbrandingen

In een verklaring van Islamitische Staat ofwel IS geven zij toe dat zij achter de aanslagen op drie Zweedse voetbal supporters zitten in Brussel. In die officiële verklaring die schriftelijk werd gegeven door het pers bureau van IS, Amaq news agengy, heeft men dit te horen gekregen van veiligheidsbronnen. Nu even de uitleg wat ze daarmee bedoelen.
Dit in Syrië gezetelde persbureau zegt hiermee, dat ze dit nieuws door hebben gekregen van uiterst betrouwbare personen die met hen – Amaq dus- of een tussenpersoon van het officiële IS persbureau in contact staan. De veiligheidsbronnen waarover wordt gesproken, zijn de wolven in schaapskleren van IS die ooit tijdens de grote vluchtelingenstroom uit Syrië zijn meegetrokken onder een valse naam. Dit zijn agenten van de Emni- een politiedienst waarvoor elke idioot van IS voor bevreesd was in het kalifaat. Zeg maar de geheime politie inlichtingdienst van IS zelf, die altijd opzoek was naar spionnen in hun gelederen en bekend stonden om hun martelingen als ze een van hun eigen mensen dagenlang ondervroegen- een soort van Gestapo dus.
Dit zijn de mannen die ook in zijdelings of direct in contact staan met de aanslagplegers die zij op welke manier dan ook hebben gesproken- kan virtueel zijn als ze betrouwbaar genoeg in hun ogen zijn of face tot face, zij zijn degene die doorgeven dat de persoon die een aanslag pleegt wel of niet gezien kan worden in hun taal als een soldaat van IS. Het is dus niet zo dat elke gek die IS aanhangt en een aanslag wil plegen dit persbureau of wel de contactman krijgt te spreken. Ze moeten er zeker van zijn dat je loyaal bent aan hun organisatie, en dat gaat vooraf aan een door hun afgegeven filmpje waarbij je zonder je gezicht te bedekken jij de eed van loyaliteit ofwel baya afgeeft aan de leider van IS.
Het bericht dat de aanslag was gepleegd werd pas de volgende dag bekend gemaakt door de Pakistaanse tak van IS binnen de versleutelde kanalen van deze terreurorganisatie. De gedachtegang van de organisatie is, als de gek dood is dan maak je bekend dat het een van de jouwe was. Mocht de dader van de aanslag in het publiek verdwijnen of worden gevangengenomen dan zwijg je om iedereen, inclusief de diverse inlichtingendiensten en veiligheidsdiensten in het ongewisse te laten.
Een aanslag noemt men binnen IS kringen ook wel een operatie en deze operatie werd uitgevoerd naar het motief om de vraag, het bevel van IS op te volgen om zo veel mogelijk burger doden te maken in de landen van de coalitie. Dit als wraak omwille de koran verbrandingen maar daar kom ik later op.
Deze idioot die de aanslag uitvoerde behoorde namens IS- want zo zien ze aanslagplegers in Europa en Amerika ook- tot hun infanterie omdat ze dit soort mensen constant aanduiden met de benaming jager, in leger termen is dat een persoon die wordt gezien als een lid van de lichte infanterie.
Wat opviel op het moment dat hij, Abdeslam Jilani Meftah Lasswad, want zo heet de gek in het echt, zijn tweede filmpje opnam om te vermelden dat hij drie Zweden had weten neer te maaien, was dat hij gelijk bericht kreeg van een persoon die met hem een voice gesprek wilde. Deze noemde zich op het internet Heinpayan of Hind Heinpayan die zich om klokslag 20.09 in de avond bij hem melden. Vanuit dat gegeven neem ik aan, is het erg aannemelijk dat de aanslagpleger niet alleen handelde met zijn M16 aanvalsgeweer- wat trouwens een wapen is waarvoor je legaal al gauw een kleine 1500 euro voor neerlegt om hem met vergunning ervoor al te mogen aanschaffen als net en voorbeeldig burger.
Stel dan maar gelijk de vraag, hoe kwam hij aan dit wapen en wie heeft hem getraind om de kennis te bezitten om een dergelijk ding uit elkaar gehaald en al mee te vervoeren voor de aanslag en hem dan weer gebruiksklaar in elkaar te zetten? Hoe kwam hij aan die kennis? Hoe is het mogelijk dat deze man rijdende op een scooter zonder zelf brokken te maken gewoon kan schieten op een taxibusje met inzittende, met dit wapen? Want de trekker overhalen en rijden te gelijk, dus schieten met dat ding met al zijn terugslag daarin moet je getraind zijn omdat te kunnen.
Binnen het versleutelde Pakistaanse IS kanaal liet men de dag erop gelijk een filmpje zien van de aanslagpleger, die en dat is wel misschien een hint- vertaald was naar het Engels met een vertaalbot en het filmpje dat zelf was vertaald en al naar onderzoek door een Nederlands twitteraccount of Facebookaccount online gezet- de des betreffende Nederlandse zelf heeft niets met IS te maken maar alleen diens vertaalde filmpje is toevalliger wijs door de Pakistaanse tak van IS gebruikt, misschien wel als boodschap aan Nederland.
Dit zelfde Pakistaanse kanaal meldt ook gelijk dat men een estafette aan aanslagen kan verwachten ten aanzien van de wraak voor de koranverbrandingen en verscheuringen. Misschien daarom eindigde estafette voor de aanslagpleger van Brussel wel in een café in Schaarbeek en droeg hij daarom oranje en nam hij zijn eerste filmpje wel op in een uit shirt van Ajax van een aantal jaar terug. In combinatie met het door de Nederlander met een naar het engels vertaalde filmpje van hem, kan dit misschien wel worden gezien, en daar doet men goed aan om nu ook hier alert te blijven voor een aanslag, want er zijn hier al een aantal korans verscheurd uit protest.
IS vergeet nooit en vergeeft ook niet. Het houd zich aan zijn belofte, ze hebben geduld maar zullen toeslaan als men het niet meer verwacht, als men denkt het is overgewaaid, dan slaat IS toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...