zondag 29 oktober 2023

Hilversum is volgens een aanhanger van IS een prima centrale plek binnen Europa om een Jood levend te verbranden, en doet daarvoor ook deze oproep!

Naarmate de tijd verstrijkt begingen de aanhangers van IS zich steeds meer te mengen in de oorlog tussen Hamas en Israël in de Gazastrook. Vooral binnen de versleutelde digitale kanalen waar het gepeupel van deze wereld bijeen komt, gaan ze helemaal uit hun dak ten aanzien van de vijand, de Joden.
Zo laat een IS gek genaamd, abo_Alatheer_DK binnen die versleutelde kringen weten dat Hilversum, jawel ons Nederlandse Hilversum, dat de liefelijke bijnaam kent Hillywood, een prima plek is in centraal Europa om een Jood levend te verbranden. Hij of zij doet dit ook in het Arabisch met cryptische tekst die als volgt luid: “ De oorlogsvlammen branden nog steeds, en als God het wil, zullen de joden in midden Europa #Hilversum verbrand worden”
Een zeer liefelijke belofte dus, als Allah het wil natuurlijk. Maar, dat is de hamvraag. Waarom uit jij je zo in het Arabisch als jij de daarop volgende bedreiging richting Denenmarken gewoon in het Engels uit. Dat is wel een beetje opvallend, wat maakt Hilversum in dit geval zo speciaal om je daarvoor in Arabisch te uiten met die voor de Joodse gemeenschap bedreigende uitspraak? Dan nog iets interessants, als je de tekst die is geuit onleed, analyseert, dan verwijst de zin “De oorlogsvlammen branden nog steeds” naar een film van IS, een ware speelfilm vol met jihadistische porno Flames of war geheten- waarin in deel twee van die twee films onder deze titel daadwerkelijk een Syrische helikopter piloot, speciaal voor die film levend wordt verbrand. zie hier boven geplaatste film en stil uit de film
Wie is deze gek die kennelijk het nodig vind om specifiek Hilversum te noemen. Welke buitenlandse jihadist heeft er baat bij omdat dorpje wat zich zelf een gemeente noemt, en in het ergste geval zich misplaatst een zichzelf betiteld als een stad te noemen in zijn bedreiging. Wat heeft deze man/vrouw met Hilversum. Geen buitenlandse Jihadist zal gelijk aan deze plaats denken als het gaat om het uiten van bedreigingen. Om de simpele reden dat deze plaats voor hen te onbekend is, vele zullen er nog nooit van hebben gehoord.
Daarvan uitgaande kan je stellen dat deze man/ vrouw wel bekend is met dit dorp wat een bedreiging voor deze van IS heeft gekend, namelijk toen de greenB1rds- een Engelse Nederlandse jihad cel die virtueel actief was in het verleden deze plaatst noemde in een wraak bedreiging- aanslag op De Vitus kerk- als reactie op de arrestatie van Zakariaa Lafti uit Maastricht. En jaar later werden de GreenB1rds opgerold de Engelse Michelle Ramsden die alles op haar nam kreeg tot levenslang in Engeland en Yousra Lemouesset tot zes jaar en TBS werd veroordeeld. Een van hen wist de dans te ontspringen en is ook bekend met dit plaatsje.
Een andere mogelijkheid is dat het een Nederlandse jihadist is, die weet dat hier de omroep verenigingen zitten en het daarom aanwijst omwille het mediapark, of dit nu een terugkeerder is uit Syrië die op vrije voeten is of iemand die er nooit is geweest dat mag Joost weten. Maar opvallend blijft het wel dat uitgerekend dit totaal niet international bekend staande plaatsje wordt genoemd voor die bedreiging. Door iemand die met DK aangeeft dat hij of zij uit Denemarken komt
Het is maar de vraag of deze bedreiging de enigste zal blijven naar Nederland toen of dat er nog een serie aan bedreigingen bij komt. Het motief van deze bedreiging lag in ieders geval aan hetgeen wat er in Baghuz, Mosul is gebeurd toen deze IS vestingen vielen middels fosfor bommen en wat er nu in Gaza gebeurt. Een steun betuiging naar Hamas is dit niet dit moet losgezien worden omdat Hamas heel slecht ligt bij IS omwille hun relatie met hun vijand Iran dat Sjiiëtisch is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...