donderdag 11 oktober 2018

Abu Turab Al Holandi een van de weinige mede beheerders die er voor uitkomt dat die IS support

Het logo van calipaht cubs, de club waarvan Abu Turab Al- Holandi medebheerder van was of nog steeds is. 
Op telegram zie je binnen de international georiënteerde pro IS chatgroepen heel weinig of vrijwel geen Nederlandse beheerders of mede beheerders. Maar …er is eentje, een man die het een tijdje heeft gedaan, -of nog steeds doet-  deze man heeft dus de schone taak toevertrouwd gekregen van de beheerder him zelf. En deze man heet, of beter gezegd noemt zichzelf heel strijd krachtig, Abu Turab Al-Holandi.

binnen de chatgroep worden veel jihadistische filmpjes gedeeld zoals deze hieronder geplaatst

Tja beheerder zijn van een Pro IS chatgroep of een kanaal waarop jij enkel en alleen zelf je berichten plaatst en daar dus zelf voor verantwoordlijk bent- iets wat met een chatgroep ook het geval is, ook al ben je medebeheerder en zetten ook anderen dan jezelf die berichten neer. Het is de laatste dagen nogal in het nieuws verschenen. En ja de desbetreffende Pro IS kanalen beheerder uit Amsterdam Mounim A is op basis van zijn mogelijke zwakbegaafdheid weer vrijgelaten wordt over een week, om in vrijheid het eventuele vervolg van de recht zaak tegen hem af te wachten.
Maar goed mijnheer Mounim A was een beheerder van een Nederlands kanaal. De heer Abu Turab Al- Holandi was of is dit nog steeds van een meer internationaal gerichte Pro IS telegram  chatgroepje.
Verneuk het toerisme daarmee tref je de economie van de vijand het hardst 
Bewijs dat dit bericht is geplaatst binnen de chatgroep waar de Nederlander mede beheerder van was of nog steeds is

En ja daar doen ze ook oproepjes om…nou de economie te van een niet islamitisch land te schaden. Ook al wordt zo’n bericht dan in telegram taal geforward- dus direct doorgestuurd van de boodschapper zelf. Feit blijft wel dat die oproep mensen  al dan niet zwak begaafd op ideeën  kunnen brengen om een aanslag te plegen op een toeristische plek in hun land, stad of dorp. Want dat was toch wel enigszins succesvol gebleken als je dat bericht moet geloven.

Bewijs dat Abu Turab Al-Holandi mede beheerder is van deze pro IS chatgroep zie grijze sterretje als ie blauw was dan was hij de beheerder ofwel de grote baas van deze club

En ja Turabje dan maak jij jezelf als medebeheerder wel eventjes schuldig aan het toestaan van een terroristische oproep op het kanaal dat dan wel niet van jou is maar van een of andere Amerikaan. Dus ja dan ben je wel eventjes mooi de sigaar.

Maar goed mocht deze persoon er ooit voor gepakt worden. Geen nood. Eis een IQ test en manipuleerde deze eventjes naar de score van pakweg 60 a 80%, kwijl erbij wat uit je mond en geheid dat de rechter je naar huis stuurt, mocht je ooit gepakt worden. Tja man het is hier Nederland en geen, laten we zeggen, bijvoorbeeld Engeland, daar hoef je geen eens beheerder te zijn van zo’n club van gelijk gestelde geesten, maar het ontdekken van de ware identiteit die schuil gaat achter de zetter van een opruiend bericht; kan al gauw  minimaal zes jaar brommen in een Engelse cel opleveren.
Abu Turab Al-Holandi gewoon fijn thuis, met rechts op de achtergrond een familie foto dus niks in Syrië of wat dan genomen 


Dus wees maar blij dat je misschien wel in Nederland verkeert. Want de foto die je als profiel foto gebruikt op je telegram account suggereert dat jij dat zelf bent, hij is om het zomaar te zeggen uniek en in geen tweede geval te vinden op het wereldwijde web. Oké het kan ook een foto zijn die uit de privé collectie komt van een reeds al overleden vriend of familie lid van  je, je weet het maar nooit. Maar ja misschien herkend iemand in je omgeving die foto en zegt ie straks tegen je - als je het toch bent- hé je bent een geestesverwante van IS die er ruimschoots voor uitkomt. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...