vrijdag 16 februari 2018

Nederlands Pro IS kanaal Kalifaatnieuws brengt bloedige beantwoord de roep nasheed met Nederlandse ondertiteling uit

de bijkomende film poster van deze videoclip

De jongens en de meisjes van het telegram account kalifaatnieuws blijken hele sociale mensen, ze ondertitelen nu ook nieuw uitgebrachte nasheeds met een bloedige boodschap, in het Nederlands. Want ja de boodschap dient goed gehoord te worden en het zal maar zo zijn, dat erin dat kanaal broeders en zusters zitten die geen enkel woord Engels kunnen lezen.

Het liedje dat ik nu naar buiten breng en hieronder plaats, kan zo in een feest café worden afgespeeld. De beelden op het grote witte doek zullen het goed doen bij het publiek, en met het originele geluid uit; kan er zo worden meegezongen met de Karaoke knaller eerste klas.

Helaas is carnaval al geweest anders kon het hele zuiden dit liedje onder het mom van:' integreren moet je nu eenmaal leren' zo meezingen, de achterliggende boodschap van dit liedje is erg vrolijk, net zo vrolijk als de beelden in de IS gemaakte video clip. Om aan te tonen dat het inderdaad mensen zijn die achter het kalifaat nieuws kanaal zitten, heeft de vertaler van dit opbeurende liedje, een van de vele logo's van het kanaal in deze video weten te bewerken. Men moet immers wel weten wie er achter deze vertaling zit.

  

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...