woensdag 26 januari 2022

Het Duits Turkse Deine Schwester In Camp ondersteund IS vrouwen financieel in het IS vrouwen en wezen detentie kamp al Holl

Deine Schwester In Camp. Een leuk Duits/Turks opgezet samenwerkingsproject dat mensen helpt met geld zodat ze goederen kunnen kopen. En inderdaad hun doelgroep woont ook in een kamp, namelijk in IS vrouwen en wezen kamp Al Hol.
En bij die gedachte ga je toch heel anders kijken naar dit samenwerkingsproject. Zo is dit kanaal Duitstalig. Maar als je goed naar de foto’s kijkt die er worden geplaatst, het bewijs dat het geld en de daarvoor gekochte goederen bij de doelgroep is beland. Dan zie je aan de borden met teksten dat deze in het Turks en Duits zijn geschreven.
Het kanaal raad mannen die geld willen doneren naar deze IS Bitches en hun kroost, dat deze contact moeten opnemen met een ander account dan het Duitstalige account dat het telegram kanaal heeft aangemaakt. Nog leuker en directer voor het contact met hen is, dat ze een telefoonnummer hebben achtergelaten waarna je denk ik als vrouw naar toe moet appen. Het is wel een Turksnummer dat dan weer wel.
Het geld dat via het Duitstalige kanaal zijn weg weet te vinden naar de doelgroep, vind, denk eerst zijn tussenstop in Turkije en wordt dan de grens overgebracht zodat het misschien dan ook nog wel es, via via in handen komt van doelgroep die in de kampen zitten te wachten met wat er uiteindelijk met hun gebeurd.
In een bericht op het kanaal is te lezen dat ze ook een oproep doen tot gebed als de Koerden op zoek zijn naar bepaalde personen die daar gevangen zitten in het kamp en door de Koerden dreigt te worden opgepakt, om dat zij waarschijnlijk wordt overgeplaats naar al Roj, of dat het kind een leeftijd heeft bereikt van 12 en hij daarom wordt overgeplaatst naar de Kinder afdeling van de gevangenis waar de andere oud Welpen van IS ook in gevangschap zitten.
En na een kleine kijkje zie je dat er nog genoeg wordt gedoneerd aan de vrouwen van de dood die in die kampen leven. Er word nog steeds goed voor ze gezorgd door hun broeders en zusters in het vrije westen, die zich hiermee schuldig maken aan het financieren van terrorisme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...