vrijdag 7 januari 2022

De in de Hilversumse al-Amal moskee les en lezing gevende Abou Hafs aka Fouad el Bouch staat voor de volle 100% achter de onschuldige intenties van de negen terreurverdachten uit Eindhoven

De in Hilversumse vooraanstaande radicale moslim Abou Hafs- ofwel als we zijn artiestennaam even achterwegen laten- Fouad el Bouch heeft weer es wat van zich laten horen dat gelijk is overgenomen in de Brabantse pers. Op zijn facebook pagina Abou Hafs, genaamd vraagt hij aan zijn volgelingen een petitie te ondertekenen voor de vrijlating van de negen Eindhovense terreurverdachten. Zodat deze in vrijheid hun rechtzaak mogen afwachten.
Fouad vindt dat de verdenkingen tegen zijn broeders zeer zwak zijn, eigenlijk geen reet voorstellen om ze zolang in voorarrest te houden. Een futiliteit dat geen naam mag hebben, want, kom zeg nu zelf: het is toch heel normaal om tijdens een avondje gezellig bij elkaar zijn, hardop te fantaseren over moordaanslagen op politici als Baudet, Wilders en de premier Rutte.
Het is toch meer dan normaal om als moslim, voorbeeld moslim, knuffelmoslim van de buurt, van de Eindhovense islamitische gemeenschap meerdere IS propagerende chatgroepen te beheren op het versleutelde platform telegram, waar IS ooit een heel succesvol virtueel kalifaat had. Voor Fouad, die er zelf van wordt verdacht door justitie dat hij ergens in een recent verleden als een soort geldezel diende, en met zijn auto zelf persoonlijk een bedrag van pakweg 2 ton aan euro’s naar SyriĆ« bracht naar een of andere hulpinstantie die nauwe contacten had met toen der tijd het nog samen strijdende leger van IS en Jabhat al-Nusra- dat na zijn bloedige afscheiding van IS en wat naamsveranderingen nu door het leven gaat als Jabhat Fateh al-Sham en volgens hun leider Abu Mohammad al-Julani geen banden meer onderhoud met de Al Qaida boy’s.
En niemand anders dan ervaringsdeskundige El-Bouch kan weten wat voor impact het op een mens heeft als hij of zij wordt verdacht van terrorisme. En zeg nu zelf, het is toch meer dan normaal dat hoogopgeleide moslims met een prima baan, gierend van het lachen zitten te kijken naar een filmpje waarbij een Koerdische gevangene een mes in de maagstreek krijgt geduwd en met een flinke haal naar beneden zijn ingewanden het licht doet laten zien. Ja heel normaal dat je daar grappend en gierend van het lachen naar zit te kijken als moslim – een grotere vijand als deze negen heren heeft de islam niet nodig om diens religie te besmeuren met varkensbloed!
Maar goed voor de heer Hafs ofwel El Bouch is dit dus alles heel normaal en een futiliteit waarbij je niet kunt stellen dat deze mensen enigszins het radicale pad opgingen, ook het in de groep gooien dat het bedrijf ASML een mooi doel is om op te blazen omdat deze toch alleen maar machines maakt om daarmee computer chips te produceren en dat een van de verdachte daar werkzaam is- dus je hebt als terreursmurfengroep al een mannetje binnen zitten- is het dan ook maar slechts, een leuke fantasie om zomaar even in de groep te gooien.
Dat deze veel al in al-Amal moskee lezing en legesgevende man zo denk is ook niet zo raar, immers in een door hem gezongen nasheed in het Arabisch getiteld soldaten van Allah zingt deze aan de UVA afgestuurde islamloog el Bouch dan ook heel vrolijk ‘We zullen de bezette (islamitische) landen weer bevrijden, door onze kinderen daarvoor te offeren’ de nasheed met bijbehorende videoclip is hierboven dan ook geplaatst- het filmpje waarin wordt getoond hoe je spontaan ingewanden het zonlicht kan doen laten zien niet, je gaat natuurlijk geen mensen iets aanleren waarmee later de heer el Bouch zelf een stok heeft om mee te slaan!
Uiteraard zal je de politiek correcte medemens hier niet horen over zijn liefdevolle nasheed immers dat zijn tekenen van islamfobie, nee dan valt men liever over dit liedje ( hierboven) waarbij ik de video heb geplaatst- die net zo verderfelijk als ziek is, maar ligt net zo goed in het gehoor ligt als de haat opwekkende nasheed van el Bouch met bijbehorende beelden.De hoofdfiguur uin dit walgelijke liedje is geradicaliseerd geraakt door de vele islam aanslagen in Europa. Door de vreselijke slachting die Tarrant aanrichtte verwerd hij tot eenzelfde persoon die hij haatte, de doorgeslagen fundamentalistische moslim die bloedvergieten in de naam van zijn religie niet schuwt en hiervoor onschuldige burgers afmaakt onder het mom van wraak voor alle doden moslims in een burgeroorlog in Syriƫ. Dit soort religieuze fanatici worden nu eenmaal gevoed in hun honger naar meer vijandelijke haat naar de ongelovigen middels strijbare liedjes waarbij de jihad centraal staat, zoals Fouad El Bouch in zijn tekstueel muzikaal gedrocht bezingt, andersom werkt dast ook weer avenrechts; omdat hij hiermee inspeelt op een sluimerende moslimhaat bij mensen die het toch al niet zo hebben op de islam, met alle gevolgen van dien. Door zo te spreken over de naar buitengebrachte feiten van deze zeer vrome moslims, geeft El-Bouch maar weer es aan dat hij stilletje toch bewondering heeft voor mensen die lachen om zeer pijnlijk uitgevoerde executies en aanslagplannen, het moskee bestuur van zijn moskee kan trots op deze vooraanstaande man van hun heilige huis van Allah zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...