zaterdag 3 augustus 2019

De Hilversumse Vitus kerk door leden van het Engelse /Nederlandse virtuele IS celletje Greenb1rds bedreigd met een aanslag

De bedreiging die werd geuit op donderdag avond richting de Hilversumse Katholieke kerk

De Vitus kerk in Hilversum is de eer te beurt gevallen om in een dreigposter te fungeren als doelwit voor een heuse aanslag die zijn weerga niet kent. De poster is gemaakt door een fotoshop kunstenaar van het pro IS telegram platform Greenb1rds, een Engels / Nederlandse virtuele IS cel die zijn leden aanjaagt om aanslagen te plegen her en der.
Originele foto van de Vitus kerk die door de IS kunstenaar van Greenb1rds is bewerkt tot een waar meesterwerk op bedreigingsvlak 

Een tegen argument die de Greenb1rds in het verleden hebben gegeven om het terreur van IS goed te praten, over de door IS gepleegde genocide op de yezidies en andere niet Soennietische moslims, hoor je ze niet  

De poster zag het levenslicht op donderdag avond 1 augustus ’19  opdat moment is deze kerk dus een legitiem doelwit voor eenzame wolfjes om een succesvolle aanslag te plegen. De reden waarom deze kerk het nu moet ontgelden, zal wel enigszins symbolisch wraak zijn op de bombardementen van de coalitie dat door de aanhangers van IS steevast als Christelijk terrorisme. Dat is alvast een motief voor het hoe en waarom.
Een voor de Greenb1rds zeer belangrijk persoon voor wie ze letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan. hamvraag, waarom is deze persoon zo interessant, is hij hun lone wolve? Kent hij hun echte namen? etc.. 
een stukje uit het artikel.  
Deze poster was aan Maastricht gericht een paar dagen na de arrestatie van de maastrichtse Jihadist, nooit en te nimmer is er na de arrestatie van een Nederlandse terreur verdachte een jihadistische poster aangemaakt

Een ander motief kan zijn dat dit uit pure wraak is gebeurd, omdat onlangs een paar weken geleden om precies te zijn, hun broeder Zacharia Abu Yahya Latifi van straat werd geplukt op verdenking van onder andere het dreigen met aanslagen en zij het niet meer voor fraais op jihadistisch gebied. Want een paar dagen na zijn arrestatie viel ook de stad waar hij gearresteerd was verrast met een poster van de Greenb1rds.


Op vrijdag avond werden deze berichten tav Nederland onder elkaar gepost, let wel de suggestie dat het motief voor deze bedreiging  te vinden was in het Boerka en Niqap verbod lag toen al open en bloot op twitter. De originele bedreiging werd geuit met een poster zonder enig motief. 

Weer een ander motief en let op: is het verbod ten aanzien van het dragen van gezichtsbedekkende kledingstukken in openbare publieke ruimtes zoals ziekenhuizen en gemeentelijke instanties en het openbaarvervoer, waar naast de bivakmuts dus ook de boerka en nikab ondervallen. Het rare hieraan is, is dat pas op vrijdag avond het platform van deze vrolijke vriendenclub een link plaatste met een verwijzing naar een Engelstalig artikel, waarin werd geschreven dat de politie niet wilde meewerken aan het handhaven van deze specifieke wet. Nadat ze dit hadden gepost in chatgroep, werd gelijk daaronder weer de dreigingposter van de Vitus kerk in Hilversum geplaatst.

Een ander belangrijk detail van dit laatste motief is, dat ze deze rangorder ten aanzien van berichtgeving over Nederland deden, nadat er werd gesuggereerd dat deze dreigingposter betrekking had op boerka en nikab verbod.

Gedeelte uit zo plan je een aanslag

Een van de grote jongens achter dit kanaal had er nogal zin in en poste na bedreigingposter een serie aan berichten. Berichten die betrekking hadden tot het succesvol plannen van een aanslag.
Klein gedeelte uit de lesstof hoe steek ik iemand op de perfecte manier neer

Een ander bericht dat hij plaatste handelde over hoe je nu het beste iemand kon neersteken met een mes als je op ezeltje prik tocht met dodelijke afloop gaat. Ja het mes is voor deze jongens het wapen voor de wat krap bij kas zittend jihadist.
klein gedeelte uit de Baya die jihadisten van IS opzeggen als ze trouw zweren aan hun kalief 

Ook plaatste deze knuffel jihadist een bericht waarin de eed van loyaliteit tot aan de puntjes met juiste woorden stond geschreven, je kunt er dus vanuit gaan dat deze man zelf ook zijn baya – eed van loyaliteit aan IS- heeft gegeven.
laptop jihadist kwaad op andere laptop jihadisten 

Opeen gegeven moment roept hij andere laptop jihadisten op tot het ondernemen van meer actie, dan alleen maar achter je laptopje stoer te zitten doen Ja deze man staat op ontploffen, misschien is de tijd voor hem aangebroken, dat hijzelf niet meer alleen stoer loopt te doen achter zijn laptop.
bigshot Al_Amriki 
Profiel foto van Greenb1rds  bisgshot al Amriki , geeft gelijk zijn geestelijke staat van welzijn aan, de man kickt op het gooien met afgesneden hoofden, liefst speelt hij er een partijtje handbal of honkbal mee

In ieders geval heeft zijn bedreiging aan Hilversum niet geleid tot landelijke media aandacht, zelf de regionale krant van het Gooi rept er geen woord over, burgemeester Broertjes is hier zo stil als het maar kan over, en ook al zou hij het weten, dan zou hij dit gegeven helemaal voor zichzelf houden. Immers hou het volk dom, is het motto wat heerst in de ruimtes waar raadsleden, wethouders en Broertjes zetelen.
Gemeente Hilversum is op de hoogte van de bedreiging, of dit heeft geleid tot beveiliging voor de kerk is onbekend

Of deze kerk nu ook bescherming krijgt, geen idee. Waar de Hilversumse al-amal moskee opeens wel bescherming kreeg toegezegd van Broertjes net na de aanslag in Christchurch en dit feit ook de diverse regionale geschreven pers haalde. Zwijgt deze zelfde regionale pers als het graf, misschien, heel misschien komt dat om het feit dat het maar een kerk is, een Katholieke kerk! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Predikers Abou Hafs uit Hilversum en Rachid Abu Khuzaymah juichen samen met IS om het gepleegde geweld in Arnhem tijdens een koranverbrandings demonstratie van Pegida

Het was me een feestje in Arnhem gisteren. Voor de eerste maal na al zijn demonstraties van koranverscheuringen, wilde de heer Edwin Wagens...