vrijdag 26 april 2019

Pro IS kanaal GREENB1RDS uit dreiging aan Nederland: slapende cellen zullen in Nederland spoedig ontwaken

Foto dat het kanaal van Greenb1rds nu gebruikt 

Het versleutelde pro telegram IS kanaal GREENB1RDS heeft een zeer dreigende boodschap richting Nederland geuit. En die boodschap luide: ‘Zo varkens van de Nederlanden jullie moeten ook binnenkort betalen. Onze slapende cellen zijn nu in beweging binnenkort geven we jullie de groetjes. Jullie dachten veilig te zijn? Denk aan dit wanneer we zeggen we zullen wraak nemen. Dat betekend dat we zeer spoedig wraak zullen nemen. En de daden van het verleden zijn het bewijs van onze woorden. Zo laten we beginnen met het spelen van bloedig spelletje Oh Varkens. We zullen wraak nemen voor onze zusters en broeders en voor onze geliefde profeet Mohammed vrede zij met hem. #Greenb1rds #Neverneverland.
De dreiging die het kanaal rond 3.18 gisteren ochtend uitte naar ons land 

Een veel belovende bedreiging dus, waarbij de uitende partij van deze dreiging, de beheerder van het kanaal, een kanaal trouwens; dat heel snel naam maakt binnen de kringen van het virtuele kalifaat van IS wat zich veilig waant achter de versleutelde poorten van telegram.

Reeds eerder heb ik heb ik al geschreven over dit kanaal dat echt helemaal gericht is op aanstaande martelaren van het geloof in wording- lees hier meer over.   Het lijkt wel of dit kanaal de taak heeft overgenomen van het bij kenners van IS kalifaat bekend staande Lone mujahadid kanaal dat de berichten van de nu in Engeland tot levenslang vastzittende Husnain Rashid- lees hier- op zijn volgers wist over te brengen. Berichten die enkel en alleen bestonden uit tips en trucks voor jihadisten met fatale zelfmoord neigingen en het aanwijzen van potentiële aanslagdoelen. Dat laatste doet dit kanaal nog niet maar aan het eerste punt maakt ook dit kanaal zichzelf schuldig.

De foto van het kind dat boven de bedreiging van het kind prijkte 
Toch is het wereldvreemd dat de beheerder van het groenevogeltjes kanaal weet te zeggen dat er in Nederland slapende cellen van IS zijn, hoeveel het er zijn dat wordt er niet bij gezegd, maar dat ze er waarschijnlijk wel zijn, met dat feit moet men rekening mee houden. Zeer aandoenlijk is de foto die is geplaatst boven de dreiging naar ons land. Het is een foto van een kind en hiermee suggereert de dreiger dat het kind door de schuld van dit land wees is geworden. Of dat we die kinderen van aldaar zittende IS strijders en hun moeders niet terughalen. Misschien is dat een aanwijzing voor het motief en het tweede motief voor de eer van onze profeet wijst misschien want die eer kan echt alles zijn op de vermeende anti islam houding van onze overheid.

Filmpjes als deze waarbij jihad kindjes worden getraind worden vrijelijk zoals je hieronder kan zien getoond 

Aandoenlijk zijn ook de twee filmpjes die het kanaal door de loop van de tijden op zijn kanaal heeft geplaatst namelijk dat van kinderen die worden getraind tot jihadist, hieronder heb ik zelfs een filmpje geplaatst van de aller jongste die al militaire training krijgen en duidelijk te zien is dat hun leraren er niet voorschuwen om met levens echte kogels te schieten als die kindjes onder het prikkeldraad heen kruipen.

Volgens de beheerder van het kanaal behoord dit tot de goede opvoeding van moslim jongentjes 

Stukje uit de loyaliteits verklaring aan IS 

Een dag voor de bedreiging plaatste de beheerder van het kanaal de gehele tekst van de baya met daarbij een naam van iemand die hiermee zijn baya aan IS heeft gegeven. Misschien wijst deze naam op de strijdersnaam van de beheerder zelf die binnen de telegram wereld nu bekend staat onder de het pseudoniem white wolve.
Onder deze tekst word de link van het kanaal dus verdeeld 
Deze hastack werd door het kanaal Greenb1rds geïntroduceerd 
Zou deze belofte betekenen dat Nederland zo rond of tijdens de Ramadan een gigantische aanslag kan verwachten 


Ook de door hem bedachte # #STRIKETHEKUFFARDAY is door hem bedacht en is als deze dreiging als echt moet worden opgevat en worden uitgevoerd misschien wel zijn bedachte codenaam voor die bloedige operatie in dit land. Al met al moet deze dreiging serieus worden genomen zeker in de dagen dat de Koningsdag wordt gevierd en de 4 en 5 mei gedenkingsdagen en vieringen op stapel staan door het gehele land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

In Al Hol gevangenzittende IS vrouwen geven inzicht in de geldelijke stromen die ze met bakken naar hun toe zien komen

                                                                De ene na de andere IS mevrouw heeft het gehad in Kamp Al Hol, allen vrez...