dinsdag 17 juli 2018

Husnain Rashid zijn vazal Virus_01 houd het beruchte telegramkanaal “Lone Mujahid” gewoon in leven

Husnain Rashid mag dan wel levenslang vastzitten zijn geesteskindje wordt gewoon voortgezet door zijn vazal Virus_01

Husnain Rashid zit achter slot en grendel, voorgoed wel te verstaan, levenslang voor het uiten van bedreigingen naar onder meer diverse voetbalstadions en, o ja, prins George het zoontje van prins Wiliam. Rita Katz van Site Intel is maar al te blij dat hij is veroordeeld en maakt via twitter bekend dat zij de Engelse politie heeft geassisteerd om het gekkie te ontmaskeren.
Rita Katz maakte op twitter bekend dat zij en haar Site intel groep heeft meegewerkt aan het strafrechtelijk onderzoek naar deze man


Deze bekentenis wordt haar niet in dank afgenomen door de getrouwe, de vazalen van de heer Husnain Rashid, deze vazalen zorgen er immers voor dat zijn nalatenschap nog steeds in virtuele leven blijven. Voor zijn arrestatie zorgde deze vazalen; met name één vazal ervoor, dat giftig goedje aan adviezen, handleidingen van menig springstof en gif recept en zij het niet meer aan precieze omschrijvingen in het omgaan met diverse dodelijke wapens, op een door hem of haar aangemaakt telegramkanaal werden gezet.
Virus hoofdbeheerder, dus kanaalaanmaker van LM let op blauwe sterretje erg belangrijk! 
Virus_01 notoir kanalen aanmaker voor lone wolves en partner in crime van de reeds veroodeelde Husnain Rashid
De online naam van deze specifieke vazal /partner in crime is Virus_01. Deze man of vrouw staat erom bekend dat hij/zij regelmatig het lone  “Lone Mujahid” nieuw leven inblaasde als deze weer es was verdwenen op Telegram. En ja nog steeds blaast hij/zij dat specifieke kanaal nieuw leven in als dat weer es is virtueel is opgeblazen.
Virus en zijn mede beheerder Unkwon Usur gebroederlijk in een rijtje, belangrijk let op de blauwe ster = kanaalmaker en dan tevens de hoofdbeheerder en het grijze sterretje van zijn vriend onbekende gebruiker grijssterretje = mede beheerder dus iemand die virus die taak toevertrouwd omdat hij of zij loyaal aan IS zijn doelstelling is dus betrouwbaar

Waar Virus_01 alleen als administrator ofwel beheerder opereert bij het LM ofwel  “Lone Mujahid” kanaal, daar opereert dit figuur bij sommige andere kanalen waaronder nu het net opgerichte “Mixt Brothers” met andere vazalen die hem of haar bijstaan in het beheren van deze specifieke chatgroep; dat eigenlijk ongeveer dezelfde giftige boodschappen verspreid als het LM kanaal.
Onbekende gebruiker bedreigd Rita Katz omwille haar ontboezemingen. Let op computer lettertype van deze gebruiker, deze is eenzelfde als die Virus_01 gebruikt mogelijk is dit een en dezelfde persoon die op telegram meerdere accounts heeft en speciaal onder zijn tweede account waarmee hij als medebeheerder is aangeduid op twitter opduikt om haar te bedreigen.  

Een van deze vazalen die onder de naam Unknownuser opereert en daarbij ook nog es een zelfde lettertype gebruikt om zijn naam virtueel te tikken was er als de kippen bij om mevrouw Katz met het zinnetje: ‘I am coming for u sooon insha Allah closer than you think’  virtueel te intimideren dan wel te bedreigen.
Het telegram account van onbekende gebruiker

Want ja het zou zo maar kunnen dat dit virtuele figuur een en dezelfde is als Virus_01 want wie een beetje bekend is met het schimmige wereldje van de jihadisten op telegram weet dat een jihadist meerdere accounts heeft op telegram dus ook diverse telefoonnummers. Want een account aanmaken op telegram gebeurd middels je mobiele telefoonnummer dus de gemiddelde jihadist heeft wel meerdere simkaarten met diverse telefoonnummers. Altijd wel handig dus om meerdere reserve accounts te hebben die van pas komen als een van je meest gebruikte accounts waarmee je telegramkanalen mee aanmaakt onder vuur komt te leggen.
Gezellig gif halen uit een schorpioen en dan toeslaan 
Maar dit kanaal wat dan net het levenslicht heeft gezien heeft meerdere mede beheerders, zo zijn deze mede beheerders er dus mede verantwoordelijk voor, dat er op het kanaal handleidingen worden gedeeld, die de aspirant jihadist leren hoe zij  het gif uit een levende schorpioen moeten halen; zodat zij met dat opgevangen gif zelf hun slag kunnen met een aanslag waarbij dat specifieke gif als moordwapen voor de ongelovige dient. Er zal er maar eentje een kok zijn, je moet er niet aan denken wat die dan allemaal kan aanrichten in een restaurant.
Allen een grijssterretje allen mede beheerders van de pro IS lone wolve chatgroep Mixed Brothers dus getrouwe van Virus_01 

Virus_01 getrouwe alwas

Een andere getrouwe van Virus_ 01 via hun gebruikersnaam die begint met een @ kunnen journalisten van de Engelse tabloids met deze mede beheerders in contact komen met deze mensen op telegram.

De medebeheerders worden trouwens op telegram in de ledenlijst aangegeven met een grijssterretje ben je hoofdbeheerder- dus de oprichter van dat specifieke kanaal of chatgroep dan sta je vermeld in die ledenlijst met een blauwsterretje. Je kan dus stellen dat dit clubje van medebeheerders die de oprichter of oprichtster van dit kanaal ondersteunen met de moderatie van dit specifieke kanaal dus een klein netwerkje vormen van lone wolve aanjagers, die voor de volle honderd procent worden vertrouwd door de oprichter of oprichtster van dit kanaal want je wordt niet zomaar mede beheerder van een kanaal of chatgroep!
Filmpjes van Engelse makelij verschijnen met regelmaat op de kanalen die Virus_01 beheerd, wat hij van de ongelovige vijand in beeldmateriaal leert zet hij of zij gelijk op zijn of haar pro IS lone wolve kanaal 

Ook deze man vrouw is verantwoordelijk voor het delen van jihadistische tips en trucks die de maatschappij kunnen schaden

Naast de geschreven handleidingen die de aspirant jihadist lone  wolve goed van pas komen, verschijnen er op de tijdlijn van deze chatgroep ook filmpjes die IS gekkies met een innige wens om fataal toe te slaan goed van pas komen. Om het nog cynischer te zeggen: de beheerder en zijn team deinzen er niet van terug om Amerikaanse instructie filmpjes te plaatsten die bijvoorbeeld de kijker leren hoe ze een geluidsdemper optimaal kunnen gebruiken.
Dit is wat men zoal leert aldaar springstof en bommen maken
Cursus hacken van twitter accounts met aangeboden e-mail adressen geen probleem in een handig filmpje leert men het


Daarnaast leert het kanaal de aspirant jihadisten in Arabisch talige filmpjes hoe zij virtueel hun slag kunnen slaan middels hacks van sociale media accounts op Twitter, en dat in combinatie van het gebruik van valse e-mail adressen die zo nu en dan geplaatst worden, zodat de leden van een lone wolve chatgroep als Mixt Brothers of LM  deze gehackte e-mail accounts kunnen gebruiken om een andermans profiel op de sociale media te kapen; zodat ze via het slachtoffer van deze hack hun eigen boodschappen naar buiten kunnen gooien. Mochten deze boodschappen worden onderschept door opsporingsorganisaties; dan kan je ervan uitgaan dat het slachtoffer van deze hack altijd als eerste wordt verdacht van het plaatsten van jihadistische berichten
En nog een getrouwe mede beheerder van Mix Brothers

Erg slimme ideetjes dus die deze heren achterlaten voor hun volgers. Je kan zeggen dat deze jihadisten van IS weten hoe ze de virtuele wereld als een wapen voor hun missie optimaal kunnen gebruiken. En middels telegram zijn deze lieden bijna volledig anoniem als hun mobiele telefoon of computer niet is gehackt door de opsporingsdiensten. Vandaar de virtuele oorlog tegen IS nog lang niet is gewonnen.       

Het is daarom zo simpel om zo'n klein netwerkje van een jihadistische hoofdbeheerder en mede jihadi beheerders uit te pluizen, kinderlijk simpel zelfs. Telegram verraad op diverse wijze of deze mensen een beheerders functie hebben of niet. Het kan ook anders kijk maar naar het volgende voorbeeld dat ik hieronder heb geplaatst.
Let op het rood omcirkelde geeft aan deze man, deze digi nerd, de digi nerd van de mix broecers club is 
      
En hier hebben we deze digi nerd en mede beheerder met gebruikers naam @ LONE_WOLVE in beeld, dus nogmaals heren journalisten onder die naam kunt u met hem in contact komen voor een exclusief interview 
  Virus_01 laat vooral het nalatenschap van de nu in de Engelse cel wegkwijnende Husnain Rashid uitgebreid zien op de volgende telegram kanalen die Virus voor die gelegenheid ook alleen beheerd en daar geen enkele andere mede beheerder van vlees en bloed toelaat op uitzondering van een bot dan want die vertrouwt hij of zij dan wel.

In het rood omcirkelde staan alle telegram kanalen die Virus_01 solo beheerd enkel Bots dienen daar als mede beheerder
 
 Ach ja dit was dan maar een lesje wat ik hier laat zien en wat specifieker ingaat op de materie dit in contrast wat voor lesjes ambtenaren krijgen die radicalisering  moeten tegengaan door er een juist beleid er op te maken voor hun gemeente.
Dik betaalde gemeente ambtenaren krijgen van een nog dikker betaalde dame die in dienst van de rijksoverheid is op een kinderlijke manier les om radicalisering te herkennen bij inwoners van hun dorp of stad 
Zo blij als een aap met zeven lullen of tieten gaan deze dik betaalde ambtenaren na zo'n dagje op kosten van de burger daar zitten dan weg met wat brochures die niet echt stroken met wat ik zo nu al dagelijks tegenkom

U weet wel van die goed en dik betaalde ambtenaren die goed zijn voor een maandloontje van een kleine 5000 + bruto, die functies bekleden als bijvoorbeeld coördinator openbare orde en veiligheid voor een of andere gemeente   die krijgen op een thema dag les van een nog dikker betaalde vrouw die ze dit wat u hierboven ziet geplaatst voorschotelt. En dat is echt geen grap. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrij nieuwe jihadachtige militie die zich Unit Rows 82 noemt, bedient zich van een Luxemburgs telefoonnummer om meer info te geven aan geïntresseerden

                                                          Een militie die ergens ter wereld vecht en zich Unit Rows 82 noemt kwam onlangs...