dinsdag 17 juli 2018

Husnain Rashid zijn vazal Virus_01 houd het beruchte telegramkanaal “Lone Mujahid” gewoon in leven

Husnain Rashid mag dan wel levenslang vastzitten zijn geesteskindje wordt gewoon voortgezet door zijn vazal Virus_01

Husnain Rashid zit achter slot en grendel, voorgoed wel te verstaan, levenslang voor het uiten van bedreigingen naar onder meer diverse voetbalstadions en, o ja, prins George het zoontje van prins Wiliam. Rita Katz van Site Intel is maar al te blij dat hij is veroordeeld en maakt via twitter bekend dat zij de Engelse politie heeft geassisteerd om het gekkie te ontmaskeren.
Rita Katz maakte op twitter bekend dat zij en haar Site intel groep heeft meegewerkt aan het strafrechtelijk onderzoek naar deze man


Deze bekentenis wordt haar niet in dank afgenomen door de getrouwe, de vazalen van de heer Husnain Rashid, deze vazalen zorgen er immers voor dat zijn nalatenschap nog steeds in virtuele leven blijven. Voor zijn arrestatie zorgde deze vazalen; met name één vazal ervoor, dat giftig goedje aan adviezen, handleidingen van menig springstof en gif recept en zij het niet meer aan precieze omschrijvingen in het omgaan met diverse dodelijke wapens, op een door hem of haar aangemaakt telegramkanaal werden gezet.
Virus hoofdbeheerder, dus kanaalaanmaker van LM let op blauwe sterretje erg belangrijk! 
Virus_01 notoir kanalen aanmaker voor lone wolves en partner in crime van de reeds veroodeelde Husnain Rashid
De online naam van deze specifieke vazal /partner in crime is Virus_01. Deze man of vrouw staat erom bekend dat hij/zij regelmatig het lone  “Lone Mujahid” nieuw leven inblaasde als deze weer es was verdwenen op Telegram. En ja nog steeds blaast hij/zij dat specifieke kanaal nieuw leven in als dat weer es is virtueel is opgeblazen.
Virus en zijn mede beheerder Unkwon Usur gebroederlijk in een rijtje, belangrijk let op de blauwe ster = kanaalmaker en dan tevens de hoofdbeheerder en het grijze sterretje van zijn vriend onbekende gebruiker grijssterretje = mede beheerder dus iemand die virus die taak toevertrouwd omdat hij of zij loyaal aan IS zijn doelstelling is dus betrouwbaar

Waar Virus_01 alleen als administrator ofwel beheerder opereert bij het LM ofwel  “Lone Mujahid” kanaal, daar opereert dit figuur bij sommige andere kanalen waaronder nu het net opgerichte “Mixt Brothers” met andere vazalen die hem of haar bijstaan in het beheren van deze specifieke chatgroep; dat eigenlijk ongeveer dezelfde giftige boodschappen verspreid als het LM kanaal.
Onbekende gebruiker bedreigd Rita Katz omwille haar ontboezemingen. Let op computer lettertype van deze gebruiker, deze is eenzelfde als die Virus_01 gebruikt mogelijk is dit een en dezelfde persoon die op telegram meerdere accounts heeft en speciaal onder zijn tweede account waarmee hij als medebeheerder is aangeduid op twitter opduikt om haar te bedreigen.  

Een van deze vazalen die onder de naam Unknownuser opereert en daarbij ook nog es een zelfde lettertype gebruikt om zijn naam virtueel te tikken was er als de kippen bij om mevrouw Katz met het zinnetje: ‘I am coming for u sooon insha Allah closer than you think’  virtueel te intimideren dan wel te bedreigen.
Het telegram account van onbekende gebruiker

Want ja het zou zo maar kunnen dat dit virtuele figuur een en dezelfde is als Virus_01 want wie een beetje bekend is met het schimmige wereldje van de jihadisten op telegram weet dat een jihadist meerdere accounts heeft op telegram dus ook diverse telefoonnummers. Want een account aanmaken op telegram gebeurd middels je mobiele telefoonnummer dus de gemiddelde jihadist heeft wel meerdere simkaarten met diverse telefoonnummers. Altijd wel handig dus om meerdere reserve accounts te hebben die van pas komen als een van je meest gebruikte accounts waarmee je telegramkanalen mee aanmaakt onder vuur komt te leggen.
Gezellig gif halen uit een schorpioen en dan toeslaan 
Maar dit kanaal wat dan net het levenslicht heeft gezien heeft meerdere mede beheerders, zo zijn deze mede beheerders er dus mede verantwoordelijk voor, dat er op het kanaal handleidingen worden gedeeld, die de aspirant jihadist leren hoe zij  het gif uit een levende schorpioen moeten halen; zodat zij met dat opgevangen gif zelf hun slag kunnen met een aanslag waarbij dat specifieke gif als moordwapen voor de ongelovige dient. Er zal er maar eentje een kok zijn, je moet er niet aan denken wat die dan allemaal kan aanrichten in een restaurant.
Allen een grijssterretje allen mede beheerders van de pro IS lone wolve chatgroep Mixed Brothers dus getrouwe van Virus_01 

Virus_01 getrouwe alwas

Een andere getrouwe van Virus_ 01 via hun gebruikersnaam die begint met een @ kunnen journalisten van de Engelse tabloids met deze mede beheerders in contact komen met deze mensen op telegram.

De medebeheerders worden trouwens op telegram in de ledenlijst aangegeven met een grijssterretje ben je hoofdbeheerder- dus de oprichter van dat specifieke kanaal of chatgroep dan sta je vermeld in die ledenlijst met een blauwsterretje. Je kan dus stellen dat dit clubje van medebeheerders die de oprichter of oprichtster van dit kanaal ondersteunen met de moderatie van dit specifieke kanaal dus een klein netwerkje vormen van lone wolve aanjagers, die voor de volle honderd procent worden vertrouwd door de oprichter of oprichtster van dit kanaal want je wordt niet zomaar mede beheerder van een kanaal of chatgroep!
Filmpjes van Engelse makelij verschijnen met regelmaat op de kanalen die Virus_01 beheerd, wat hij van de ongelovige vijand in beeldmateriaal leert zet hij of zij gelijk op zijn of haar pro IS lone wolve kanaal 

Ook deze man vrouw is verantwoordelijk voor het delen van jihadistische tips en trucks die de maatschappij kunnen schaden

Naast de geschreven handleidingen die de aspirant jihadist lone  wolve goed van pas komen, verschijnen er op de tijdlijn van deze chatgroep ook filmpjes die IS gekkies met een innige wens om fataal toe te slaan goed van pas komen. Om het nog cynischer te zeggen: de beheerder en zijn team deinzen er niet van terug om Amerikaanse instructie filmpjes te plaatsten die bijvoorbeeld de kijker leren hoe ze een geluidsdemper optimaal kunnen gebruiken.
Dit is wat men zoal leert aldaar springstof en bommen maken
Cursus hacken van twitter accounts met aangeboden e-mail adressen geen probleem in een handig filmpje leert men het


Daarnaast leert het kanaal de aspirant jihadisten in Arabisch talige filmpjes hoe zij virtueel hun slag kunnen slaan middels hacks van sociale media accounts op Twitter, en dat in combinatie van het gebruik van valse e-mail adressen die zo nu en dan geplaatst worden, zodat de leden van een lone wolve chatgroep als Mixt Brothers of LM  deze gehackte e-mail accounts kunnen gebruiken om een andermans profiel op de sociale media te kapen; zodat ze via het slachtoffer van deze hack hun eigen boodschappen naar buiten kunnen gooien. Mochten deze boodschappen worden onderschept door opsporingsorganisaties; dan kan je ervan uitgaan dat het slachtoffer van deze hack altijd als eerste wordt verdacht van het plaatsten van jihadistische berichten
En nog een getrouwe mede beheerder van Mix Brothers

Erg slimme ideetjes dus die deze heren achterlaten voor hun volgers. Je kan zeggen dat deze jihadisten van IS weten hoe ze de virtuele wereld als een wapen voor hun missie optimaal kunnen gebruiken. En middels telegram zijn deze lieden bijna volledig anoniem als hun mobiele telefoon of computer niet is gehackt door de opsporingsdiensten. Vandaar de virtuele oorlog tegen IS nog lang niet is gewonnen.       

Het is daarom zo simpel om zo'n klein netwerkje van een jihadistische hoofdbeheerder en mede jihadi beheerders uit te pluizen, kinderlijk simpel zelfs. Telegram verraad op diverse wijze of deze mensen een beheerders functie hebben of niet. Het kan ook anders kijk maar naar het volgende voorbeeld dat ik hieronder heb geplaatst.
Let op het rood omcirkelde geeft aan deze man, deze digi nerd, de digi nerd van de mix broecers club is 
      
En hier hebben we deze digi nerd en mede beheerder met gebruikers naam @ LONE_WOLVE in beeld, dus nogmaals heren journalisten onder die naam kunt u met hem in contact komen voor een exclusief interview 
  Virus_01 laat vooral het nalatenschap van de nu in de Engelse cel wegkwijnende Husnain Rashid uitgebreid zien op de volgende telegram kanalen die Virus voor die gelegenheid ook alleen beheerd en daar geen enkele andere mede beheerder van vlees en bloed toelaat op uitzondering van een bot dan want die vertrouwt hij of zij dan wel.

In het rood omcirkelde staan alle telegram kanalen die Virus_01 solo beheerd enkel Bots dienen daar als mede beheerder
 
 Ach ja dit was dan maar een lesje wat ik hier laat zien en wat specifieker ingaat op de materie dit in contrast wat voor lesjes ambtenaren krijgen die radicalisering  moeten tegengaan door er een juist beleid er op te maken voor hun gemeente.
Dik betaalde gemeente ambtenaren krijgen van een nog dikker betaalde dame die in dienst van de rijksoverheid is op een kinderlijke manier les om radicalisering te herkennen bij inwoners van hun dorp of stad 
Zo blij als een aap met zeven lullen of tieten gaan deze dik betaalde ambtenaren na zo'n dagje op kosten van de burger daar zitten dan weg met wat brochures die niet echt stroken met wat ik zo nu al dagelijks tegenkom

U weet wel van die goed en dik betaalde ambtenaren die goed zijn voor een maandloontje van een kleine 5000 + bruto, die functies bekleden als bijvoorbeeld coördinator openbare orde en veiligheid voor een of andere gemeente   die krijgen op een thema dag les van een nog dikker betaalde vrouw die ze dit wat u hierboven ziet geplaatst voorschotelt. En dat is echt geen grap. 

zondag 8 juli 2018

Al Sadaqah financiert met virtuele crypto munten jihadistische operaties in Syrië en natuurlijk hun benodigde spullen die ze aan het front nodig hebben


Al Sadaqah wie deze organistie nog niet kent leert deze  nu dus kennen als een club die mensen aanspoort om middels bitcoïns geld over te maken naar ze, zodat dat zij die achter deze club schuilgaan, het geld kunnen besteden voor spullen die de diverse strijdende fracties die zij ondersteunen nodig hebben aan het front.
Team foto van zeven zeer blije strijders in hun nieuwe strijd tenue

Meest voorkomende spullen waarvan ze de behoeftige strijders aan het front mee voorzien zijn oa uniformen die de strijders kunnen dragen in het heetst van de strijd bij de voorste linies, of voor het oog van de camera als ze wat propaganda voor hun groepering de wereld in willen sturen.
De Al Sadaqah club ondersteund naar verluid vele groepen die meer aan de jihadistische groepering Hay'at Tahrir al-Sham die beter bekend staat als HTS.
Milieu vriendelijk stroomvoorziening de jihadisten geven het goede voorbeeld van duurzaam en milieuvriendelijk bezig zijn, Groenlinks en dergelijke politieke partijen die voor duurzaamheidsprojecten gaan om het milieu te ontzien kunnen trots op ze zijn.  

Omdat deze club diverse jihadistsche groeperingen ondersteun, is het ook niet uit te sluiten, dat zij de nieuwe sterren aan het Syrische front, Tanẓīm Ḥurrās ad-Dīn ook wel beter onder de naam The Guardians of Religion- niet verwarren met de The Guardians of the galaxy, want dat is heel wat anders-  van de nodige materialen voorzien, zoals bijvoorbeeld batterijen of solar panelen die ervoor zorgen dat op hun militaire basis zijn voorzien van stroom.
IS is niet zo blij met deze strijders club die claimed dat zij de bewakers van de religie zijn. 

Geharde strijders van al -Qaeda sluiten zich gewoon aan bij deze nieuwe en populaire groep. 

De Guardians of Religion staan erom bekend om een vijand te zijn van IS op theologisch gebied en doen actief pogingen om overgebleven strijders van IS in te lijven bij hun groep. Iets wat IS zelf ziet als verraad van hoogste orde. Want oh, oh ook de Guardians of Religion strijden voor een kalifaat en hebben nog enigszins goede banden met Al-Qaeda, zulke goede banden zelfs dat ook zeer geharde jongens van Al-Qaeda nu strijden voor de Guardians of Religion. En sinds hun bestaan werden er her en der in de westerse wereld met briefjes steunbetuigingen gegeven aan deze groep.
Na het verschijnen van dit soort briefjes met steunbetuigingen aan deze club kreeg de groep van religie bewakers pas echt naam
zelf het met milieuvriendelijk vervoer naar het werk gaan wordt ondersteund door deze club

Naast het kopen van materialen die jihadisten kunnen gebruiken voor stroomvoorzieningen en kleding voor de strijders financiert de club ook voedsel voor de strijders en ja in dien nodig ook moutenbikes zodat strijders geheel milieu vriendelijk door de bergen te fiets naar hun dagelijkse werkzaamheden aan het front en misschien er ver ervoor kunnen fietsen.
Voedsel wordt soms in samenwerking met AAF gebracht naar de vechtjassen aan de frontlinies 


Alles wordt uit de kast gehaald om de benodigde pegels binnen te krijgen 

Om er zeker van te zijn dat mensen hun crypto munten hun kant toesturen maken ze gebruik van uitspraken van een of andere Ibn-al-Qayyim die zegt dat jihad meer is dan het fysieke, de woorden en de ideeën. Dus het doneren van digitale munten, is ook een daad van jihad waarmee jij voldoet aan het geloof, cru gezegd
De club zorgt ervoor dat letterlijk alles aan het front wordt geleverd wat nodig is
Ook de Abu Ahmed foundation schijnt soms een  partner van deze club te zijn
Het wil ook wel es voorkomen dat de club bij een gift aan de jihadisten aan het front bekend maakt met welke andere stichting ze hiervoor hebben samengewerkt in het geval van het doneren van een setje uniformen zodat ze spic en span de strijd in kunnen gaan, wordt de Abu Ahmed foundation bedankt die voor hun heeft mogelijk gemaakt dat materialen daadwerkelijk werden geleverd aan de heren jihadisten
Militaire of jihadistische operaties op diverse aangegeven targets worden door deze club gefinanciert 
Het voor donateurs nuttige oorlogsnieuws zodat ze weer een mogelijke aanval kunnen financieren 

Heel soms ja heel soms meldt het kanaal van deze club ook wat oorlogsnieuws maar dat nieuws gaat steevast gepaard met doneren van virtueel zeer waardevol geld wat heel moelijk te traceren is. Voor alsnog blijft deze frank en vrij middels geld spullen aan het front leveren, ongestoord kan deze club zijn gang blijven gaan zonder dat ze een strobreed in de weg worden gelegd.

woensdag 13 juni 2018

Geert Wilders en Nederland in het vizier bij zowel IS en Al Qaeda,

Een subtiele oproep tot passende terroristische maatregelen die stroken met sharia wordt hier al gedaan op een meer naar Europa gerichte lone wolves pro IS chatgroep 
Langzaam aan bereikt het nieuws in de diverse groepen jihadistische chat groepen van zowel IS alsmede Al Qaeda -ja zelfs deze club- dat er in Nederland binnenkort een wedstrijdje cartoon tekenen wordt gehouden van een man met een naam wiens aangezicht niet getekend mag worden. Over het algemeen mag je niemand gelaat na tekenen als je islam strikt naleeft maar dat even terzijde.
al-Qaeda was een van de eerste die in zijn telegram chatgroepen het nieuws losliet voor zijn actieve en meer passieve leden  
Het is een merendeels heel gezellige chatgroep waaraan de foto te zien is waarvoor deze al-Qaeda mannen en vrouwen nu eigenlijk voor staan


Het wedstrijdje teken de profeet in een leuke pakkende cartoon, wordt georganiseerd door Geert Wilders die ook voor de buitenlandse pers al bekend staat als de leider van een anti- islam partij. En die combinatie valt op zijn zachtst gezegd niet zo goed bij onze jihadistische vrienden die IS en Al Qaeda actief dan wel passief een warm hart toedragen. Dat blijkt al uit het feit dat ze er melding van maken en sommige van hen al subtiel ja heel subtiel al beginnen op te roepen tot een passende vergelding op de desbetreffende organisator / stad of specifieke plek waar dit festijn wordt gehouden. Ook al richten de oproepen tot nu toe zich niet naar een specifieke plaats. Wat nog niet is kan nog komen moet je maar denken.
In diverse al- Qaeda groepen werd deze app die diverse ID's kan vervalsen losgelaten voor zijn leden. Of deze app ook Nederlandse politie ID's kan vervalsen is onbekend maar aangezien er nog wel es uniformen van de politie spontaan verdwijnen door simpele ontvreemdingen kan het zo zijn dat een jihadist die in het bezit is van deze app lachend een Nederlands politie ID vervalst om zo zijn slag te slaan waar dan ook. Nogmaals als deze app ook Nederlandse ID's kan vervalsen is dit een reeële mogelijkheid
Hoeveel deelnemers dit festijn /wedstrijdje gaat trekken is nog niet bekend. Evenmin is bekend of er nog enig restricties aan de vrijheid van expressie zijn verbonden aangaande de cartoon van de profeet. Als men totaal los mag gaan, zoals men los mag gaan op cartoons aangaande de kerk of wie dan ook, dan zou een cartoonist een filosoferende Mohammed kunnen tekenen die in gedachte is aangaande de juiste aanpak tav de ontmaagding van zijn Aisha. In bijvoorbeeld drie tekst ballontjes boven zijn verlichtende hoofd – want als je de verhalen uit de overleveringen tav hem moet geloven moet het een man zijn geweest die als donker was letterlijk het lichtpuntje in de duisternis was met zijn spier witte gelaat.

Op een andere chatsite voor lone wolves werd er gelijk gedreigd met een steek er maar oplos party

In die tekst ballonnetjes kan de cartoonist zich dan helemaal uitleven over een filosofische vraag waarover geen enkele imam spreekt, noch laat staan ook maar een enkele moslim aan durft te denken; namelijk de manier waarop het arme schaap door deze vrouwen-verslinder werd ontmaagd. De schaamte hierover, in combinatie van de rauwe waarheid dat het kind nog maar negen jaar was toen hij met haar huwde, is misschien de reden dat men daaraan niet durft te denken, laat staan er hardop over durven te praten. Want ja, naar onze tijd en zedelijke  maatstaven gerekend, was deze man in de ogen van ons en die van hun - die verstandelijk nadenken- , een doodordinaire pedofiel; die in het ergste geval als een hoerenloper zonder gevoel met zijn kromzwaard van lust de liefdespoort van Aisha met enige onbehouwenheid heeft open geramd, alvorens  hij de voor haar zeer pijnlijke ritmische bewegingen der liefde in haar liefdesgang begon te maken, waarna hij naar gelang de snelheid van het ritme dat ie aanvoerde haar voor de eerste malen voorzag van zijn naar zilt smakende sappen der liefde; die hij met of zonder een ordinaire oerkreet of de wel bekende Allah Akbar kreet in haar loost.

Als op de cartoons geen enkele restricties staan dan is dus alles mogelijk, op filosofisch gebied en zij het niet meer. En ja dat is tegen het zere been van zij die geen humor nog zelfspot kennen. Geheid dat de namen van de deelnemers van dit evenement voor eeuwig geheim zullen blijven, want hieraan meedoen heeft zo zijn risico’s. Het scenario Theo van Gogh zal ongetwijfeld heel angstig door de eventuele deelnemers en die van de organisatie heen zoemen. Dus je bent pas echt een echte man of vrouw als jij je na het winnen van die wedstrijd met foto en al laat benoemen als de rechtmatige winnaar van die wedstrijd.
Zo langzaam aan wordt het nieuws ten aanzien van de cartoonwedstrijd verspreid binnen IS kringen kortom ons land komt hiermee in het vizier van zij die niets met vrijheid van expressie en het woord hebben. 
Naarmate de data van de wedstrijd der wedstrijden dichterbij komt, zal de organisatie en ook zeker de veiligheidsdiensten van dit land rekening moeten houden met bedreigingen vanuit de kant van de terreurgroepen IS en Al Qaida; die totaal niet blij zijn met dit initiatief dat staat voor de pure viering van de vrijheid van het woord en expressie. Het is goed dat een dergelijk initiatief wordt genomen ook al is de prijs die je er voor betaalt bestaat uit dat er meer dreigingen naar je land toe worden geuit. Het angstige zwijgen in woord en beeld dat na 9/11 sluipend zijn intrede heeft gedaan in de wereld van schijvers/ theatermakers en andere kunstenaars, wordt door dit initiatief misschien heel misschien een klein beetje doorbroken, maar de deken van angst die het spook die we kennen onder de naam politieke correctheid of cultuurmarxisme, met zich meebrengt zal hiermee zeker nog niet mee zijn verslagen.   


vrijdag 8 juni 2018

Nederlandstalig pro IS kanaal ziet zijn oproepen tot gewapende jihad door diens volgers worden verspreid bij diverse internationale grote pro IS chatgroepen.

Profielfoto van het Nederlandstalige pro IS kanaal Als het regent in het Midden oosten. 

Als het regent in het middenoosten, is een relatief nieuw Nederlandstalig pro IS  kanaal dat na een kleine rustpauze wederom de lucht is ingegaan. En met succes. Want hun boodschappen die bol staan van jihadistische aanmoedigingen en aansporingen tot het actief uitvoeren van de gewapende jihad, worden grif gedeeld door hun volgers op de wat meer internationaal gerichte Pro IS chatgroep kanalen.

Bewuste brief die werd achtergelaten door de daders van de meest recente vernielingen aan de Hindoestaanse tempel in de Haagse Schilderswijk
De berichten die de beheerder of beheerster van dit Nederlandse of Belgische pro IS kanaal in de ether gooide na een kleine rustpauze die men in 2017 had ingelast beginnen informatief. Zo bericht het over de stelselmatige vernielingen van een Hindoestaanse tempel in de Haagse schilderwijk en de bijkomende intimidatie van de bezoekers van deze tempel. Vrij informatief dus.
Door het Nederlandstalige kanaal geplaatste foto's van de video die handelt over de kinderen van de Turkmeense tak van IS 

Vanuit dit informatieve oogpunt schakelt men gemakkelijk over naar het promoten van IS filmpje middels foto’s waarop de zien is dat kinderen als volleerde soldaten wapens in en uit elkaar halen en bereid zijn om als een volwaardig Turkmeens lid van de Turkmeense tak van IS te sterven voor de zaak van IS zijn Allah en diens Profeet. Niets is mooier om met die foto’s door te breken bij de internationale chatgroepen van IS om vandaar uit meer naamsbekendheid te verwerven als Nederlands of Belgisch  pro IS jihadisten kanaal.

de foto van een kind dat een wapen schoonmaakt doet bij sommige IS freaks het romantische in hun opleven

En zowaar het lukte hun. Een volger of de beheerder zelf van het kanaal Als het regent in het middenoosten plaatst op een internationale pro IS chatgroep een  foto van de serie aan foto’s waarop de Turkmeense IS kinderen op te zien zijn. De foto waaronder staat geschreven: ‘Zelfs de jongste’ met daarachter een hartjes icoontje kon gelijk op een reactie rekenen wel es waar in het Nederlands maar het is een reactie.
Autistische IS freak zoekt vrouw, hoofdcriteria: de vrouw moet achter de doelstellingen van IS staan en er geen bezwaar tegen hebben om samen met deze autist gezellig naar executie filmpjes te kijken waarbij levende verbrandingen en halsafsnijdingen een prominente rol spelen. Hoe romantisch wil je het hebben, kom en reageer persoonlijk via mijn username @ZaLamih 
Een mannelijke lid van deze internationale Pro IS chat site laat gelijk onder een reactie op de foto weten dat hij op zoek is naar een vrouw en dat hij bijna zijn eigen huis heeft. Tja zo krijgt degene die de foto heeft geplaatst onverwacht de nobele taak om als een soort van Pro IS achtige Robbert Brink op zoek te gaan naar de ware vrouw voor degene die zo behoeftig is naar een leuke vrouw die opzeker sympathie moet hebben voor IS en daarnaast niet vies moet zijn van door met bloed doortrokken oproepen tot geweld en zeer gewelddadige tot heel sadistisch uitgevoerde executies.
De schoonheid van Tora Bora 
En wat zie je als je zijn profielfoto vergroot?
Juist een unieke foto die je nog nergens op het internet kan terugvinden 

Een andere telegram account wat zo aardig is om als lid van Als het regent in het Middenoosten een door hun neer geplempt bericht neer te zetten, in meer naar het Engels en Arabische gerichte pro IS chatgroep; is dan ook zo aardig om vermoedelijk een zeer gemaskeerde foto van hem als profiel foto te gebruiken voor zijn telegram account waarop hij te zien is met een kalasnikov. Ja ja dat is het publiek, de doelgroep waaruiteindelijk het pro IS kanaal Als het regent in het middenoosten voor is bedoeld.
Het Nederlandstalige kanaal wil ook actief gaan bijdragen aan de zogenaamde media jihad


Dat wordt ook wat later duidelijk in het soort boodschappen de diverse leden van die internationaal doorgebroken Nederlandse of Belgische kanaal dan opeens gaan neer zetten. Jihad op een gewapende wijze wordt alsmaar aangeboden binnen de diverse internationale chatgroepen waarvan de leden van dit Nederlandstalige kanaal lid van zijn- een hierboven geplaatst filmpje toont aan wat ze dan opeens gaan plaatsten ter inspiratie


Met het plaatsen van een poster wordt er subtiel reclame gemaakt voor een 17 minuten durend filmpje waarin de aanslag plegers van Parijs die op dertien November 2015 plaats vond en in totaal  129 mensen het leven kosten en daarnaast nog es 350 gewonden.
Het filmpje is hieronder te zien.


Naast deze film wordt er ook, want ja je moet nu eenmaal jihadistisch gezien blijven scoren als je naam wilt maken als Nederlandse of Belgische IS man, ook een aantal liedjes – nasheeds geplaatst waarin duidelijk wordt opgeroepen tot de gewapende jihad. Kennelijk willen de leden van het kanaal Als het regent in het Midden oosten zoveel mogelijk mensen aansporen tot de gewapende jihad


En ja hoe kan het ook anders de aanslag pleger van de meest recente aanslag in het Belgische Luik wordt natuurlijk door hen middels een paar weken oude poster dan ook geëerd. Want ja een bekeerling als Benjamin Herman die twee agentes wist te overmeesteren en hen dodelijk neerstak met een mes en zich meester wist te maken van hun hand vuurwapens is ook voor een club als Als het regent in het midden oosten natuurlijk een succesvol voorbeeld van een perfecte soldaat van de Islamitische staat.
Poster aanslagpleger Luik die 2 agentes en een auto bestuurder voor de ogen van diens moeder in naam van de God van IS naar de andere dimensie schoot 
De geplaatste poster 

Ongetwijfeld dat we meer gaan horen van deze club die gezien de afgelopen dagen het internationaal gezien helemaal niet zo slecht doet.

Husnain Rashid zijn vazal Virus_01 houd het beruchte telegramkanaal “Lone Mujahid” gewoon in leven

Husnain Rashid mag dan wel levenslang vastzitten zijn geesteskindje wordt gewoon voortgezet door zijn vazal Virus_01 Husnain Rashid zit...